От Гласът на България“ отпаднаха всички готини и млади момичета,

...
От Гласът на България“ отпаднаха всички готини и млади момичета,
Коментари Харесай

Сензацията Паулина Горанов от „Гласът на България“: За първи път изживях зима в София и съм в шок

От „ Гласът на България “ отпаднаха всички готини и млади девойки, за които звездите вещаят светла музикална кариера. Такъв е образецът с полякинята Паулина Горанов, която отпадна на предпоследния концерт, единствено крачка преди финала, който беше тази неделя. Тя е на 20 година – майка й е полякиня, а татко й българин. Досега е живяла в страната на своята майка, само че от септември е решила да опознае родината на своя татко и се мести да живее тук. Досега в България е идвала за по месец и половина през лятото. С пеене се занимава от 7-годишна. В Полша бележи големи триумфи, в това число се явява и на интернационалните фестивали. На един от тамошните музикални формати се явява с българската ария „ Катерино моме “ и съумява да впечатли журито и всички й дават своето „ Да “. Има приключено 3-годишно образование за поп и джаз пеене.
От септември живее в София. Нейните баба и дядо имали къща в „ Банишора”, на чието място построили блок, където сега Паулина има апартамент. Сама си го обзавела няколко дни откакто решила да се засели в родината ни. „ Свързана съм доста с Ахтопол също, тъй като лятото изкарвах най-много там. Черноморието го познавам повече, в сравнение с другите места в страната. Решила съм да трансформира това нещо и напълно сама отидох до Белоградчик. Наистина от ден на ден

започнах да се влюбвам в тези места

които до момента не съм виждала. Не чаках, че е толкоз добре за каране на ски тук. За първи път изживях зима в България. В огромен потрес съм. Мислех си, че хората единствено мрънкат какъв брой е студено, само че в този момент се уверих сама “, споделя тя.



В момента е студентка в Нов български университет, само че със напълно друга компетентност от музиката. „ Реших, че желая да имам някакво обучение, друго от музиката. Знам техниките на пеене, ходила съм на курсове и един човек ми сподели да не се протоколирам в университет да изучавам пеене, тъй като преподавателите учат всички да пеят по един метод. Затова има толкоз малко хора, които се разграничават с него. Този човек ми сподели да вървя да се разпявам, само че да не се оставям в ръцете на преподаватели, с цел да си запазя особеното в гласа. Затова взех решение да запиша компетентност „ Приложни и непознати езици в бизнес и мениджмънт “. Имам доста занимания, най-много да изучавам непознати езици. Реших, че това ми е бъдещето, в случай че не стане с пеенето. На този стадий знам четири езика и желая за още два.

Баща ми приказва 10 езика

и може би от него съм наследила това “, споделя музикалната вяра.

Решила да пристигна да живее в България, защото е виждала единствено дребна част от родината на своя татко. „ В Полша съм живяла цялостен живот, тук идвах единствено за малко. Това не ми доближаваше. Имах проекти да отида да изучавам във Виена, само че взех решение да се прибера в България, тъй като в случай че не го направя в този момент, в никакъв случай няма да се случи. Харесва ми България, тъй като атмосферата е по-отпусната. В Полша всички хора са затворени, пазят огромна отдалеченост един от различен. Всичко ми се коства подправено, до момента в който тук хората са по-темпераментни. Ходят си по заведения за хранене, по кафенета, забавляват се, вървят по почивки. Тук не се държи толкоз на материалното и това ми харесва доста “, възхитена е тя.

Тук има доста другари, които й споделили за кастинга на ‚Гласът на България “. Записала се незабавно, тъй като решила това за страховит късмет. Най-много харесва този формат, тъй като се пее с жив бенд. В Полша към този момент си била построила контакти, до момента в който тук почнала от нулата.


Успя да се сприятели с участниците и екипа на предаването

„ Не съм ядосана от отпадането ми, тъй като през цялото време съм наясно, че това е шоу предаване. Когато идва моментът хората да избират, а те не са експерти в тази сфера, желаят да видят някаква история на индивида. Щях да бъда ядосана, в случай че на този стадий журито ме отхвърли, тъй като имам гласови благоприятни условия, с които съм почтена да бъда на край. Затова не се настройвах от начало, че ще печеля и това ще бъде борбата на живота ми. Настройвах се по този начин, че да бъда удовлетворена от себе си и по тази причина нямах стрес, когато излизах на сцената. Имаше моменти, в които бях шокирана от песните, които ми даваха. Не съм се нервила обаче и гледах да се показва добре “, откровена е красивата Паулина.

Оказва се, че е добре осведомена с нашата българска музика и осъществяването на „ Залезът и зората “ на Камелия по никакъв метод не я е смутило. „ Запозната съм с българската музика, с което сюрпризирам всички. Баща ми стартира да ме пуска да отивам на нощни заведения, когато бях съвсем на 18 година Излизахме с моите другари, а заведенията по морето са най-много попфолк. Нямам нищо срещу тази музика, харесва ми да виждам хората да се забавляват. До такава степен се отпускат, че танцуват по масите… Има го балканския сексапил, който боготворя и толкоз години ми липсваше “, безапелационна е тя.

Първоначално Паулина е в тима на Поли Генова, след което Камелия я избави от отпадане и я прибра под крилото си. „ Когато бях на борба за оставане с Явор, Поли избра него, защото беше уверена, че мен ще ме избави някой от останалите ментори. Графа също сподели, че би ме взел в тима си, само че към този момент нямаше места. Поли и Камелия са разнообразни персони. Поли е по-стриктна, до момента в който Камелия е по-отпусната и натурална. И двете менторки си свършиха работата. За Камелия най-важно е наличието на сцената и каква страст даваш на хората, до момента в който Поли гледаше повече на вокалното осъществяване. Чест е, че бях и в двата тима, тъй като ми беше по-интересно.

Не чаках толкоз мощен сезон. Понякога изборът на публиката е фрапантен за мен, непредвиден. Гледам чисто вокално и в бъдеще кой реализатор може да пожъне триумф и да направи кариера. Хората обаче си харесват други, които са с някаква персонална история “, споделя Паулина Горанов.

От напълно малко време е в България, само че към този момент е съумяла да срещне човек, в който да се влюби. Уви, той отново е чужденец – австриец. Ще учи в България актьорско майсторство и по този начин и двамата ще бъдат част от изкуството, което евентуално ще им помогне във връзката.

Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР