От германската футболна федерация очакват нови разкрития за аферата около

...
От германската футболна федерация очакват нови разкрития за аферата около
Коментари Харесай

В Германия са много близо сме до ново разкритие около аферата на Мондиал 2006

От немската футболна федерация чакат нови разкрития за аферата към Мондиал 2006 година, оповестява нейния президент Фриц Келер.

" Ще има нещо ново. Но ние продължаваме да призоваваме всички, които могат да допринесат с нещо за изясняването на обстановката, да вземат участие ", сподели Келер пред " ДПА ".

Шефът на футбола в Германия: Много близо сме до ново разобличаване в аферата на Мондиал 2006

Келер добави, че е време " да премахнем последната сянка от тази 2006 година, този фарс за немския футбол. Всички доста се надяваме, че ще успеем. Както ми споделиха, сме доста близо ".

Става въпрос върху заплащане в размер на 6.7 милиона евро, което основният уредник на Световната купа Франц Бекенбауер получи от някогашния началник на " Адидасs " Робърт Луис-Драйфус през 2002 година. Парите влезнаха в сметка, следена от опозорения някогашен футболен началник Мохамед Бин Хамам от Катар.

Парите бяха върнати на Луис-Драйфус през 2005 година от сметка на Германската футболна федерация посредством ръководещия орган ФИФА.

Целта на заплащането към момента е неразбираема. Разкриването на аферата докара до рухването на тогавашния президент на Волфганг Ниерсбах, а следствие от консултантите от " Фрешфилдс " също не можа да даде никакви резултати.

Келер сподели, че в предишното са " позволени огромни неточности " и неотдавна " Зюдойче Цайтунг " заяви, че казусът е поверен на криминалисти от влиятелна берлинска детективска организация.
 Щутгарт маха Келер, само че няма да назначава Балъков
Щутгарт маха Келер, само че няма да назначава Балъков

Бобич отсвири Бала, спря се на Бруно Лабадия
 Снимка 497301
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР