От ГЕРБ ще подадат жалба в ЦИК и съда заради

...
От ГЕРБ ще подадат жалба в ЦИК и съда заради
Коментари Харесай

От ГЕРБ подават жалба в ЦИК и съда заради готвена фалшификация на изборите

От ГЕРБ ще подадат тъжба в ЦИК и съда поради готвена имитация на изборите. Това заяви Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в град Дулово.

“Те сега пипат машините. Какво им пречи най-после на изборния ден да преброят квитанциите в урната и какъв брой бюлетини за коя партия има? Радев говореше за почтени избори, само че това ще са първите нечестни избори. Те в съдружничество го направиха. На 5 гласа или на 3 гласа, по един ще трансферират на Слави Трифонов.”, съобщи Борисов.

“Ще бъдат мъчно на тези избори не за друго, а тъй като сме доста огромни и не могат да ни преглътнат елементарно. Но това са неприятни хора. Това са тези същите. Бойко Рашков е бил тогава в следствената работа. Не знам за какво казвате нови партии? Нова партия на Мая Манолова? Тя е в политиката отпреди мен. Кое е новото? Татяна Дончева е в политиката от преди мен. Коя е новата партия? Слави Трифонов от 90-та година прави политическо шоу и е на екран. Кое е новото?”, попита водачът на ГЕРБ, наблягайки, че нищо ново няма, с изключение на добре забравено и пребоядисано остаряло.

Toй изрази и възмущението си от фактическото прекъсване на строителството на автомагистрала “Хемус”. “Не мога да допускам, че ще създадат такава нелепост. Ако на 11 юли покажем добър резултат, ще търсим разновидности да управляваме. Ако не, ще останем в съпротива. С толкоз доста кметове, не могат да не се съобразят с нас, само че истината е, че би трябвало да сме първи”, съобщи водачът на ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР