От ГЕРБ сами признаха, че с 1 лев не могат

...
От ГЕРБ сами признаха, че с 1 лев не могат
Коментари Харесай

На София и трябва нова философия на управление

От ГЕРБ сами признаха, че с 1 лев не могат да се оправят. До 2005 година ситуацията беше същото. Връщаме се във време, в което нямаме закон за лобизма. Дали 1 лев, или 0, няма никаква разлика. Румен Радев не наложи несъгласие, тъй като се е съобразил с желанието на народа. Това съобщи в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 ръководителят на БСП-София Калоян Паргов.

'Няма потребност от магьосник на локалните избори. На София и би трябвало нова философия на ръководство. За 10 години нито един проблем на столицата не се реши напълно. Фините прахови частици са пет пъти повече. Нашата номинация ще бъде септември, тъй че тогава ще се види ", сподели още той.

" В момента поради резултатите от европейските избори, недоволството на обществото и претенциите на инициативните комитети, считаме, че ще притеглим нужната външна страна за спечелването на София. Има няколко десетки претендента, които да предпочетени. Помните, че Радев не беше с най-вече номинации, само че ето, че стана президент, безапелационен бе Паргов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР