"От ГЕРБ са гениални - 10 години са на власт

...
"От ГЕРБ са гениални - 10 години са на власт
Коментари Харесай

Крум Зарков посече ГЕРБ: От ГЕРБ са гении! Десет години са на власт и все са виновни стари правителства!

"От ГЕРБ са гениални - 10 години са на власт и все са им отговорни старите държавни управления. " Така зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Крум Зарков разяснява мненията, които се чуха от ръководещата партия за импортирания от левицата избор на съмнение.

Българска социалистическа партия внесе вота на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “

Някои депутати от ГРЕБ акцентираха, че проблеми, които има страната в бранш "Сигурност ", се дължат на тежкото завещание, оставено от държавното управление на Орешарски.

"Ние чуваме тези обвинявания във връзка на всяка рецензия. Винаги са отговорни предходните, само че в случай че това е по този начин, те трябваше да излязат пред хората по време на акция и да кажат проблемите, а не да изписват страници с ограничения. Помните ли обещанието за служител на реда във всяко село и за 6000 нови чиновници на Министерство на вътрешните работи? Това не се случи, Българска социалистическа партия ли е отговорно? ", сподели Зарков в предаването "Седмицата " по Дарик.

"Да обяснят за какво ограниченията им не са проработили и какво ще създадат. Останалото е прекачване на топката ", добави той.

"Надявам се това държавно управление да падне ", сподели още социалистът. Той уточни, че причините на Българска социалистическа партия за вота на съмнение са обяснени в детайли в 18 страници. "Особено подчертаваме върху проблемите с битовата престъпност, убийствата, бегълците от пандизите, неразкритите закононарушения ", сподели Зарков. Той бе безапелационен, че на този стадий държавното управление не може да обезпечи сигурността на жителите.

Според него обстановката е сериозна и в бранш "Отбрана ". "Въпреки неведнъж поеманите задължения, държавното управление няма явен проект и визия по какъв начин да се оправи с трагичната конюнктура на Въоръжените сили, както в веществен, по този начин и в обществен аспект ", уточни той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР