От ГЕРБ решиха да не дърпат дявола за опашката и

...
От ГЕРБ решиха да не дърпат дявола за опашката и
Коментари Харесай

Стела Николова: Венецианската комисия ще изпрати на ГЕРБ становище в картинки следващият път

" От ГЕРБ взеха решение да не дърпат дявола за опашката и да предложат прокурор, който да проверява основния, че Европейски Съюз обвърза приемането на евросредства с господство на правото.

Венецианската комисия като види какво са предложили, идващия път ще им изпрати мнение в картинки, а не в текст, защото явно 3-4 пъти писане на едно и също не се схваща ", написа общинският консултант Стела Николова във фейсбук.

" Чудите се какво са предложили ли?ВСС да избира прокурора, който ще проверява основния. Същият този Висш съдебен съвет избра Гешев и не позволи разглеждане на настояването на Съюза на съдиите за премахване на Гешев.Тъй де, за какво да се рискува да се обърка нещо и да се заплаши съществуващата омерта?Пак през вчерашния ден Еврокомисията даде на Европейския съд България, тъй като не се вземат никакви ограничения за замърсяването на въздуха. Ама тези наказателни процедури и правосъдни каузи против България Бойко не ги брои, тъй като кранчето с парите от Брюксел не се стопира, а ние - данъкоплатците плащаме и неоправдателни и наказателни процедури. Какво да му пука на Бойко? Той не дава доклад пред никой.Нали за това е поставил пешеходната Цвета на трибуната на Народно събрание да го пази от пояснения и се крие в джипката като в землянка от публицисти, които могат да му зададат неуместен въпрос.

Убедена съм, че в случай че въпреки всичко някой успее да го пита за мръсния въздух, неналичието на вода, изсечените гори, ще каже, че комунистите са отговорни. То не, че ще е неистина де, тъй като Бойко е възпитаван в духа на Българска комунистическа партия, до момента в който е членувал в нея по лично предпочитание.Говорител на ЦИК през вчерашния ден се опитва да прокара концепцията за отсрочване на изборите за месец май и Радев побърза да се издаде, че няма да изтърпи до май. Не трябваше да им споделя.Сега, току- виж през преходни и заключителни разпореждания на Закона за преодоляване популацията на дивите зайци ръководещото болшинство вземе да промени Изборния кодекс. Какво им пречи? Нищичко! Те фиктивен закон анулираха, та това ли?Виждали ли сте онлайн пиявици?Ако не сте, включете си тв приемника, когато предава Народното събрание!

Коронавирус убива, само че ръководещите му направиха автомагистрала за това!Препоръчвам имунизиране против парламентарно- показаните партии. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР