От ГЕРБ разпространиха видеоклип, за който твърдят, че уличава лидерът

...
От ГЕРБ разпространиха видеоклип, за който твърдят, че уличава лидерът
Коментари Харесай

ГЕРБ: Провокациите в Шарково са „екшън план” на Корнелия Нинова

От ГЕРБ разпространиха видеоклип, за който настояват, че уличава водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в организация на напрежението в село Шарково, съобщи кореспондент на bTV.

В селото от дни има обсада пред къщата на баба Дора, чийто стадо би трябвало да бъде евтаназирано от ветеринарите поради съществуването на чума в обитаемото място.

„ От 19 юли едно лице, което е един от най-активните уредници на провокациите в Шарково, е пуснал видео. Този човек се споделя Тодор Атанасов. Като влезете в неговия профил във „ Фейсбук”, ще видите това видео”, сподели Антон Тодоров от ГЕРБ по време на ексклузивен брифинг.

bTV също разполага с този видеоклип.

„ Този човек споделя, че Корнелия Нинова им дава ясно написан „ екшън план” какво да вършат, с цел да попречват полицията. Корнелия Нинова беше в доста деен телефонен продан, въпреки и седейки в една каручка по чехли. Тя беше в с. Шарково и контролираше всичко това активно”, добавя Тодоров.

От ГЕРБ питат също дали Нинова в действителност е комуникирала в този човек, като се заканват, че според от нейния отговор ще подадат сигнал и до прокуратурата.

„ По всичко наподобява, че има проведен опит за възпрепятстване на служби, на Министерство на вътрешните работи, на БАБХ. Изглежда като нещо, което е чист сценарий”, сподели Тодоров.

„ Това е опасност за националната сигурност и ще сезираме прокуратурата”, сподели на собствен ред Тома Биков от ГЕРБ, като добави, че чакат отговор от водачът на левицата незабавно.
В Шарково се чакат ветеринари, блокадата остава Напрежение има и в Болярово
„ Тя би трябвало да отговори на следните въпроси – познава ли този човек, Тодор Атанасов, и общувала ли е с него във времето, в което самата тя присъстваше в Странджа? Поддържала ли е контакти с други хора от групите, които проведоха провокации в Странджа, и с хора, които отидоха там с първокласни коли и попречиха органите да си свършат работата? Давала ли е задания на уредниците по какъв начин да действат”, добави Биков.

От ГЕРБ се интересуват още дали тази акция има „ финансова обосновка”.

Чума по животните В Силистренско са нащрек поради чумата по свинете В Шарково се чакат ветеринари, блокадата остава Чумата – смъртоносна за животните, само че не и за хората Порожанов: Огнища на чума има в 5 села, останали животни – единствено в стадото на баба Дора Отново има напрежение в засегнатите от чума селища в Странджа Българска социалистическа партия не били съгласни с ограниченията против чумата поради юридически пропуски, сочи стенограма В Болярово желаят и самостоятелна лаборатория да се произнесе има ли чума Парламентът изслушва министри за чумата по животните Шестото огнище на чума в Странджанско е в гр. Болярово (ОБЗОР) Румен Радев: Оставките в земеделието не вземат решение казуса с поминъка на хората в Странджа Румен Поражанов: Две са стадата, в които има установена позитивна проба за чума Румен Петков: Избиването на животни без доказателства е неприемлива политика Баба Дора остана сюрпризирана, че тестът за стадото ѝ е позитивна Отлагат плануваната за през днешния ден евтаназия на животни Властите отложиха евтаназията на животни в Странджа Животновъди подаряват кози от стадата си на засегнатите от чумата Бюрхан Абазов: Протестът на животновъдите не реализира нищо за хората в Странджа Президентът се срещна с животновъди в Ямболско От на следващия ден избиването на животни в Странджа продължава Животновъдите приключват митинга
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР