От ГЕРБ призовават правителството в оставка да организира незабавно публичен

...
От ГЕРБ призовават правителството в оставка да организира незабавно публичен
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Как да коментирам такава политическа шантонерка като Настимир Ананиев?

От ГЕРБ приканват държавното управление в оставка да провежда неотложно обществен конкурс за доставки на газ за България. Това съобщи Десислава Атанасова по Българска национална телевизия. Тя добави, че от ГЕРБ са подготвени да седнат на една маса с всички политически обединения, с които споделят сходни полезности по огромните стратегически национални въпроси - европейския път на България, присъединяване в НАТО, влизането в еврозоната и Шенген, диверсификацията на газовите доставки.

" Не знам дали е допустимо " Продължаваме промяната " и ГЕРБ да седнат на масата на договарянията, значимо е по какъв начин ще ни подредят българите. Но по всяка национална значима тематика надпартийно е допустимо обединяване на всички, които имат идентична ценностна система. Това е виновното държание, а не да чертаем червени, бели и всевъзможни линии, които някой може или не може да прескочи. Наша цел е България да е свободна, демократична и правова страна. Българите да са спокойни, толерантни между тях и дружно да преодоляваме рецесиите. Ако има обединения със същата цел и интерес като нашия - добре пристигнали! Защото е извънредно време да покажем силата на съединението. България и народът е толкоз разлъчен, че няма потребност от червени линии, граници и противен политически спор ", посочи тя.

По думите на Атанасова ръководството на страната през последните 8 месеца е знак на несправяне - на прегазване на конституцията и законите на страната. " Извинявайте, но всичко, което те направиха, беше глобено от правовата страна. И ние сме удовлетворени, че съдилищата санираха всичко, което бяха сътворили - и за Капитан Андреево, и за влизането на Кирил Петков във властта и за КЕВР. Бизнесът е в потрес от това ръководство - 8 месеца, които са празно време за нашата страна ", добави тя.

Според Десислава Атанасова, в случай че е имало доказателства за корупция и обири по време на ръководството на ГЕРБ, държавното управление и Бойко Рашков са щели да ги показват досега, а всичко, което са създали е да арестуват нелегално Борисов и Горанов. Тя посочи, че от ГЕРБ имат подозрения, че се краде по 1 лева на всеки литър бензин или дизел и имало отчети на службите в тази посока.

Десислава Атанасова разяснява и апела на Настимир Ананиев в " Денят стартира с Георги Любенов " към ГЕРБ да се извинят на гласоподавателите:
" За кое ние да се простим, а тях да похвалим - за неналичието на един сантиметър асфалт, хората се избиват. За това, че всеки ден хващат пияни и дрогирани водачи - от кое място идва тази дрога, не сте ли се замисляли? Как да разясня такава политическа шантонерка като господин Ананиев? Той беше в ръководство на ГЕРБ, когато управлявахме с Реформаторския блок. Благодарение на ГЕРБ и на това, че той се влачеше по стомах в централата на ГЕРБ, с цел да стане ръководител на транспортната комисия, въобще някой му научи името. Дали да разясня вълци и овчи кожи - но апелирам ви се, няма смисъл! ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР