От ГЕРБ призоваха Продължаваме промяната да поеме своята отговорност след

...
От ГЕРБ призоваха Продължаваме промяната да поеме своята отговорност след
Коментари Харесай

ГЕРБ призова ПП да поеме отговорност след решението на КС за поддръжката на пътищата

От ГЕРБ приканиха " Продължаваме промяната " да поеме своята отговорност след вчерашното решение на Конституционния съд, с което магистратие оповестиха за противоконституционна намесата на Народното събрание в поддръжката на пътищата.

" Народното събрание взима решения на някои от пътните компании да се заплати на 100%, а на други - 50% ", съобщи Петя Аврамова.

Николай Нанков добави, че са предупреждавали, че такова решение на Народното събрание е протовоконституционно, само че все пак Народното събрание жестоко се е намесило в заплащанията на компаниите и прикани " Продължаваме промяната " " да се засрамят и да поемат своята отговорност ". Той добави, че тогавашното решение е да се притискат компании от Политическа партия.

Александър Ненков уточни, че към този момент е ясно по какъв начин 8 месеца са ни управлявали некомпетентни хора в ущърб на страната. По думите му Настимир Ананиев от " Продължаваме промяната " е имал лист с компании, в който е било несъмнено на кои компании да се заплати и на кои не при предходното държавно управление.

" Конституционен съд споделя, че това е несъвместима с Конституцията интервенция. Най-тъжно е, че година и половина пътищата са неподдържани. Оставеното от ГЕРБ нищо не е мръднало, нито автомагистрали, нито тунели, нито пътища ", посочи той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР