От ГЕРБ поискаха оставката на правителството и предсрочни избори. Причината

...
От ГЕРБ поискаха оставката на правителството и предсрочни избори. Причината
Коментари Харесай

Първите 100 дни: От опозицията поискаха оставката на кабинета „Петков“


От ГЕРБ желаеха оставката на държавното управление и предварителни избори. Причината - несправяне със обстановката в страната и ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов.

От опозицията направиха равносметка на отминалите 100 дни ръководство на кабинета „ Петков “, като разясниха, че разликите в обединението са все по-явни.

От „ Продължаваме промяната “ дадоха отговор, че са почнали промени в разнообразни браншове и са обезпечили заслон на бежанците от войната в Украйна.

„ Днес политическия живот в страната наподобява като Кирил Петков – комплициран, неспасяем и обезсърчителен “, съобщи Тома Биков от ГЕРБ.

„ 100 дни невиждани комплекс рецесии и голям брой дейности, и най-важното всички решения се вземат транспарантно и при нулева приемливост към корупцията “, разгласи в отговор Цветелина Симеонова-Заркин, народен представител от „ Продължаваме промяната “.

От ГЕРБ дават на Спецпрокуратурата и Антикорупционната комисия някогашния здравен министър Стойчо Кацаров. Причината е, че до момента в който е бил отпред на министерството, е управлявал Центърът за отбрана на правата в опазването на здравето, като държавни лечебни заведения са плащали за услугите на центъра. Кацаров отговори, че ще подаде сигнал до Спецпрокуратурата за набеждаване.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР