От ГЕРБ определиха твърденията за подслушвани политици като активно мероприятие,

...
От ГЕРБ определиха твърденията за подслушвани политици като активно мероприятие,
Коментари Харесай

ГЕРБ за подслушваните полицити: Активно мероприятие

От ГЕРБ дефинираха изказванията за подслушвани политици като интензивно мероприятие, чиято цел е преодоляване на спецслужбите. Те приканиха служебния кабинет да разсекрети всички налични документи. В предаването " Панорама " на Българска национална телевизия служебният министър председател Стефан Янев удостовери, че политици от опозицията са били подслушвани.

Като опит за преодоляване на специфичните служби. Така от ГЕРБ дефинираха изказванията, изнесени от Атанас Атанасов, за подслушвани опозиционни политици, доказани от вътрешния министър Бойко Рашков и премиера Стефан Янев.

Според партията на Бойко Борисов, задачата е спецслужбите да бъдат овладени поради парирането на съветското разследващо навлизане, а и с цел да бъде туширано напрежението към изявлението на Бойко Рашков против телевизионни водещи.

Оттам приканиха служебния кабинет да популяризира цялата налична информация към изказванията.

В изявление за предаването " Панорама " служебният министър председател Стефан Янев удостовери, че има информация за подслушвани политици.

Активно мероприятие на двама полицаи от 90-те години - по този начин Даниел Митов и Тома Биков дефинираха изказванията, изнесени от Атанас Атанасов, за подслушване на опозиционни политици.

Тъй като старите циркови тюлени си има няколко номера - да балансира топка на носа, да бута една топка през обръч и си го играе това през годините, сподели Даниел Митов.

В изявление за предаването " Панорама " на Българска национална телевизия Стефан Янев удостовери, че политици са били подслушвани.

По всички изказвания, които към този момент излязоха в медийното пространство, отговорът е " да ". Разбира се, сега се правят инспекции. Категоричните обстоятелства могат да бъдат доказани в съда. Аз имам информация и слушам, и виждам това, което се изнася в медиите.

Според ГЕРБ, с тези изказвания се нападат шефовете на спецслужбите - Димитър Георгиев, Цветан Китов и Атанас Атанасов, целеустремено.

Шефовете на службите са атакувани, тъй като разкриха съветската шпионска мрежа. Това не може да им елементарни Румен Радев, това не може да им елементарни Бойко Рашков, добави Митов.

Стефан Янев удостовери, че се търсят механизми за премахване на шефовете на специфичните служби, които са се дискредитирали.

Въпросът с уволнението не стои. Процедура, несъмнено, има. Ще търсим вид за тяхното премахване и надлежно слагане началото на ново управление и започване на тези служби да работят в полза на жителите, в полза на страната, а не в нечий непознати ползи, каквито и да бъдат те. Чужди не на непозната страна, а хипотетично на политически или други ползи.

От ГЕРБ приканиха служебния кабинет да разсекрети всички налични документи по случая.

Абсолютно сме шокирани от обстоятелството, че министър-председателят твърди, че има подслушвани политици, тъй като по този начин е чул в медиите, сподели Тома Биков. На него някой му бил споделил нещо. Това е източникът на информацията - една жена ми сподели на пазара.

Според ГЕРБ, задачата на абсурда е също и да извади Бойко Рашков " от батака към мненията му за тв водещи ".

Служебното държавно управление последователно и напълно явно си се трансформира в избирателен щаб на президента Радев и служи за неговото преизбиране, сподели Даниел Митов.

Попитаха допустимо ли е политици да са подслушвани поради диалози с опeративно забавни лица?

Някой звънял ли е в Дубай, някой звънял ли е в Белград? Някой звънял ли е на такива места?

От ГЕРБ обявиха още, че скоро ще разясняват и изказванията за 10 милиарда лева, несъбрани от Национална агенция за приходите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР