От ГЕРБ изпратиха до медиите своя позиция, в която отвръщат

...
От ГЕРБ изпратиха до медиите своя позиция, в която отвръщат
Коментари Харесай

ГЕРБ отговориха на Кацаров: Всеки негов ден като министър вдига обществената опасност

От ГЕРБ изпратиха до медиите своя позиция, в която отвръщат на Стойчо Кацаров по тематиката ваксини и дали те имат изминал период на валидност. По-рано през днешния ден здравният министър сезира прокуратурата имено за изявление от уикенда на водача на партията Борисов, че хората се имунизират с препарати с изминал период на валидност. Ето какво споделят от ГЕРБ, представени от БГНЕС:

" Всеки ден престой на Стойчо Кацаров на поста здравен министър подвига степента на социална заплаха поради неналичието на съответни решения по преодоляването на епидемиологичната вълна. Единственият провинен за неналичието на навременна информация, че срокът на валидност на изтеклите ваксини е продължен, е Стойчо Кацаров. Същият е отговорен и за провалената имунизационна акция досега, поради която имунизациите отлежават във фризерите, а България остава на последно място по имунизация в Европейски Съюз. Именно Бойко Борисов и ГЕРБ сме политическата мощ, която най-вече е агитирала за нуждата от имунизация "..

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР