От генералния щаб на руската армия обявиха, че първата фаза

...
От генералния щаб на руската армия обявиха, че първата фаза
Коментари Харесай

Москва обяви, че първата фаза от инвазията в Украйна е приключила

От генералния щаб на съветската войска оповестиха, че първата фаза от нашествието в Украйна е завършила. Според Киев, Москва към момента не се е отказала от офанзива против украинската столица.

По данни на американски представител обаче, Москва не приготвя нахлуване на града. В Киев обаче е въведен нов комендантски час - от 20:00 вечерта до 08:00 сутринта.

Според губернатора на Киевска област, съветските сили са завладяли Славутич - градът, в който живеят работещите в Чернобилската АЕЦ.

Сега, съгласно западни специалисти, Кремъл ще концентрира напъните си в Донбас. Президентът Зеленски по време на Форума в Доха, Катар, и прикани за неотложно преустановяване на войната против Украйна. По-рано той още веднъж прикани Русия към " логичен " диалог. За през днешния ден са контрактувани 10 филантропични коридора за извеждане на цивилни от Украйна.

По думите на кмета на Мариупол за евакуация от града се водят договаряния с френския дипломат. Президентът Макрон сподели, че дружно с Гърция и Турция, се работи по специфична филантропична интервенция в града.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР