От ГДБОП са спрели незаконно разпространение на литературни произведения в

...
От ГДБОП са спрели незаконно разпространение на литературни произведения в
Коментари Харесай

Пиратски сайт за електронни книги е бил спрян от ГДБОП

От ГДБОП са спрели нелегално разпространяване на литературни творби в интернет. Специализираната интервенция е извършена предходната седмица, като са осъществени претърсвания и изземвания на четири адреса в София, Варна и софийското село Лесковдол.
В резултат на извършената акция достъпът до интернет уеб страницата www.spiralata.net е прекратен, прекъснато е и противозаконното разпространяване и достъп до редица литературни творби, обекти на непознати авторски права, измежду които: " Физика на невъзможното " " Паралелни светове " и " Бъдещето на човечеството " от Мичио Каку; " Магията на подреждането " от Мари Кондо; " Кратка история на времето " от Стивън Хокинг; " По-кратка история на времето " от Стивън Хокинг и Ленард Млодинов; " Седемте духовни закона на триумфа " и " Спонтанното задоволство на желанията " от Дийпак Чопра; " Боговете още са тук " от Ерих декор Деникен; " Отровните родители " от Сюзън Форуърд; " Бягащата с вълци " от Клариса Пинкола Естес; " Селестинското знамение " и «Десетото признание " от Джеймс Редфийлд; " Лечение на организма със лични сили " от Сергей Филонов и други.
При следствието е открито, че уеб сайтът е предоставял опция на посетителите за гратис събаряне в електронен формат на всяко от качените творби, преведени на български език.
От ГДБОП поучават жителите при интерес към обещано литературно произведение да посетят интернет страниците на съответните издателските къщи, притежаващи права за разпространяване. Това подсигурява високо качество на търсената услуга и отбягване на риска от заразяване на компютърната им настройка със злотворен код при евакуиране на файлове от инцидентни интернет уеб сайтове.
От ГДБОП припомнят и че през последните три години страната ни е била извадена от отрицателния бдителен лист " Специален 301 " на Департамента по търговия на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР