От футболната федерация на Грузия излязоха с официална позиция след

...
От футболната федерация на Грузия излязоха с официална позиция след
Коментари Харесай

Грузинската футболна федерация излезе с официална позиция след инцидента с националите

От футболната федерация на Грузия излязоха с публична позиция след случая, който претърпя националния тим на България в страната. Президентът на федерацията Леван Кобиашвили изрази подготвеност да помогне на българската делегация и пожела здраве на всички наши представители.

" Много скърбя за случая. Жалко е, че сходно нещо се случи на сътрудниците ни от БФС по време на пътешестване. Българският футболист Тодор Неделев, който нощес имаше потребност от здравна помощ, е под наблюдението на лекари. Членовете на делегацията се усещат добре и се приготвят за утрешния мач. Грузинската футболна федерация оказва цялата нужна помощ на представителите на гостуващия тим. Пожелавам триумф на всеки състезател и член на делегацията на българския народен тим ", се споделя в изказването на Кобиашвили пред уеб страницата на локалната федерация.
 Ще има ли мач с Грузия? Щабът на България взе дефинитивно решение
Ще има ли мач с Грузия? Щабът на България взе дефинитивно решение

Двубоят ще се играе

" С терзание разбрах новината за злополуката на сътрудниците от България. Предоставяме всяко допустимо подпомагане на гостите. Пожелавам на Тодор Неделев и на всички от делегацията да бъдат здрави ", написа още в Туитър Кобиашвили.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР