От Франкенщайн до Мона Лиза! В предградие на Лос Анджелис

...
От Франкенщайн до Мона Лиза! В предградие на Лос Анджелис
Коментари Харесай

Изложба на издълбани тикви като картини в Лос Анджелис

От Франкенщайн до Мона Лиза! В предградие на Лос Анджелис е подредена галерия, само че не от картини, а от издълбани тикви. Тиквеният фенер е един от знаците на утрешния празник Вси Светии, прочут още като Хелоуин.


Повече от километър магична пътека, която води към приказна гора. Всъщност това е изложбата от издълбани тикви. Те са разположение по една алеите на локална ботаническа градина и провокират същински възторг, изключително у най-малките гости.
Джулиет Спикинг: Мисля, че са чудени и доста красиви. Най-много ми хареса тази с котешкото лице, което се усмихва - тя ми е обичана.Ели Хюс: Най-много ми хареса Франкенщайн.
Броят на тиквите е над 1000, като някои от експонатите са обилни по размери и тежат по над 45 кг. А по тях греят най-различни сюжети - приказни и анимационни герои, известни картини и пожелания. Специално място е отделено на 75 тикви, върху които са гравирани облиците на известни персони, умряли през 2019 година, измежду които Люк Пери и Стан Лий.
Джоджо Маркезе: Много ми хареса частта, отдадени на умрелите известни хора. Автентични са. Изглеждат същински.
Освен гений, за издълбаването на тиквите е нужно доста самообладание.
Дженифър Ерико, управител на ботаническа градина: Имаме от всичко - от чудовища до анимационни герои. Имаме известни персони и Сърдитата котка. За всекиго по нещо. Но нищо прекомерно страховито.
От ботаническата градина обаче са уверени, че напъните си костват поради насладата и възторга, които греят в очите на всички гости.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР