От Форин офис заявиха, че Русия сега ще загуби достъп

...
От Форин офис заявиха, че Русия сега ще загуби достъп
Коментари Харесай

И Великобритания обяви нов пакет от ограничения срещу Москва

От Форин офис обявиха, че Русия в този момент ще загуби достъп до огромни западни услуги, от които мощно зависи, в това число IT съвещания, архитектурни и инженерни услуги, както и правни консултански услуги за финансови преводи за избрани търговски действия.

 

Ще бъде неразрешен също износа на близо 700 артикули, които са от извънредно огромно значение за индустриалното и софтуерно развиване на Русия.

 

Санкции се постановат персонално на Елвира Набиулина, шеф на Централната банка на Руската федерация. Замразяват се активите ѝ и ѝ се постанова възбрана за пътувания.

Говорител на Форин офис съобщи, че на поста си Набиулина играе значима роля в ръководството на съветската стопанска система посредством противозаконната война против Украйна и налагането на рублата в украинските територии, които краткотрайно се управляват от Русия.

 

По-рано някогашният съветски министър председател Михаил Касянов съобщи в изявление за Скай нюз, че въпреки и речта на Владимир Путин да е " странна историческа лекция с манипулирани обстоятелства ",  тя може да се преглежда като нова опасност за потребление на нуклеарни оръжия и въпреки и да мисли, че това надали ще стане, Западът би трябвало да е подготвен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР