От фирмите за бързи кредити казват, че имат достатъчно добри

...
От фирмите за бързи кредити казват, че имат достатъчно добри
Коментари Харесай

Треперете! Могат Да Изтеглят Кредит От Ваше Име С Изтеклите Данни От Нап! Ето Как!

От компаниите за бързи заеми споделят, че имат задоволително положителни системи за инспекция.

По данни на Българска народна банка за първите три месеца българите теглят от ден на ден пари от сдруженията, профилирани в кредитиране. Те чакат да приберат над 2,85 милиарда лева повече от предходния интервал.

Най-голяма по традиция е сумата, изтеглена от семействата. От тях 1,9 милиарда лева са потребителски " бързи заеми ", а други 33 млн. лева са жилищни заеми.

В една от най-големите компании за онлайн бързи заеми у нас са сигурни, че този, който декларира пари назаем, в реалност ги желае.

" Когато вие желаете да получите сумата по банков път, компанията ревизира преди този момент - в процеса на заявление, дали тази банкова сметка е ваша - ние имаме достъп до този указател и, в случай че сметката не е вашата, компанията просто няма да подреди пари ", твърди Пламен Славов, представител на компания за бързи заеми.

В седмиците след теча на данни от Национална агенция за приходите от компанията не регистрират отлив на клиенти. И одобряват за непотребна концепцията на вицепремиера Томислав Дончев за по-голяма регулация.

Независими специалисти прецизират обаче, че проблеми въпреки всичко може да зародят.

" Човек, който има електронен автограф и надлежно разполага с композиция от персоналните данни - би могъл да изтегли подобен заем, защото той има силата на ръчно подложен автограф ", споделя Десислава Николова, финансов анализатор.

И с цел да няма терзания - поучават всеки да ревизира персонално дали дължи пари в Регистъра за кредитна задлъжнялост на Българска народна банка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР