От фейсбук страницата на кмета на Банкя Рангел Марков:Учениците, практиканти

...
От фейсбук страницата на кмета на Банкя Рангел Марков:Учениците, практиканти
Коментари Харесай

`Практикантите се справят успешно в лечебните бази на Банкя

От фейсбук страницата на кмета на Банкя Рангел Марков:

„ Учениците, практиканти по специалността „ Изпълнител на термални процедури ”, разпределени в четири лечебни бази на Банкя, се оправят  с триумф. Навсякъде те са признати задушевно и обучавани по всички правила на балнеологията. В това се убедихме, откакто с шефа на 78. СУ „ Христо Смирненски ” госпожа Герасимова и с преподавателя Иван Петков посетихме след Военния санаториум СБР „ Здраве ”, СБР „ Ясен ” и СБР „ Национален комплекс ” ЕАД.

Д-р Костадинова – основен доктор на СБР „ Здраве ”, доктор Пелтешки от СБР„ Национален комплекс ”  ЕАД и доктор Кръстев от СБР „ Ясен ” споделиха задоволството си, че в базите им работят добре такива младежи. Навсякъде, където минахме чухме ласкави мнения за работата на практикантите и радостното е, че някои от тях изявяват предпочитание за работа и през лятото.

Споделих с госпожа Герасимова и господин Петков, че е добре учениците да се образоват на ротационен принцип, като поредно минават през всички лечебни заведения за избран интервал от време. Така те ще имат по-пълна картина за опциите, които оферират обособените бази, както  и за микроклимата във всяка една от тях.

Винаги началото е мъчно,  само че съм благополучен, че визионерският ни взор преди години към този момент дава първите си плодове. Много е обнадеждаващо Банкя сама да стане ковачница на своите фрагменти в балнеологията и тук да се случва самовъзпроизводството им. ”
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР