От Фейсбук профила на Тодор БалабановЧета тези дни в сайта

...
От Фейсбук профила на Тодор БалабановЧета тези дни в сайта
Коментари Харесай

Лидерът на ДБ – Варна отрича да е приватизатор, но документи показват друго

От Facebook профила на Тодор Балабанов

Чета тези дни в уеб страницата на БНР, че един от водачите на ДеБъ - Варна - Васко Василев се изказал, че  в никакъв случай не се бил занимавал с приватизация...........Стана ми забавно, тъй като от остарели варненци знам че до момента в който е бил заместител на наказания за корупция регионален шеф на Варна - Добрин Митев, прякорът на шуменецът Васко Василев  бил " Касичката ".„

Реших да се поровя малко в Търговския указател и регистъра за приватизация и  какво да видя - в края на 1999 година и началото на 2000 година Домостроене Инженеринг - 2000 АД, в което Василев е основател и акционер до ден сегашен (както и понякога член на Съвета на директорите) има за предмет на активност реализиране на приватизацията на Домостроителния комбинат на Варна - едно от значимите и стратегически държавни предприятия в града! И някакси инцидентно сдружението, в което Васко Василев има стабилен пакет акции е приватизирало по същото това време Домостроителния комбинат на Варна.

Въпросът е кой лъже? Лидерът на ДеБъ Варна или формалните регистри. 

Другият въпрос, който ме мъчи е за какво едни хора, които са позволили незаконното плячкосване на страната против жълти стотинки по време на ръководството на Иван Костов, през днешния ден ни се пробутват като носители на нов морал в политиката. Отговорите оставям на вас! На фотосите оповестени по долу ще видите част от формалните документи!

Очаквайте скоро:

Историята на Домостроителния комбинат - какво е имал и правил преди приватизацията и какво съставлява през днешния ден!

Други забавни приватизационни покупко-продажби с присъединяване на политически лица от ППДБ Варна и резултатите от тях.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР