От Фейсбук профила на Тихомир Василев Върти се някаква новина,

...
От Фейсбук профила на Тихомир Василев Върти се някаква новина,
Коментари Харесай

Тихомир Василев: Кьовеши праща еврокурори, защото продължава да се краде от еврофондовете

От Facebook профила на Тихомир Василев
Върти се някаква вест, че Лаура Кьовеши желала да командирова още европрокурори в страната ни, тъй като тук  толкоз доста се било крало от еврофондовете и продължава да се краде.

Прането на пари било и продължава да бъде в изключително огромни размери, а невнесените пари от мито и Данък добавена стойност били чутовни.

Корупцията в страната била и е в такива големи размери, че различен метод нямало да се спре, макар че тези от смяната пристигнаха сякаш с такива обещания, само че вместо това я надградиха....

Всъщност госпожа Кьовеши до в този момент при всичките си визити и " дейности " в България резултата, който е постигнала е чиста О.

Аз персонално не и имам вяра, още повече, че тук работи и нашата прокуратура, а тя добре крие всичко....

Искам да видя по какъв начин госпожа Кьовеши праща прокурори и те проверяват примерно  европейска търговия с въздействие!!!

Това е забавна тематика, която си заслужава следствието, и която би засегнала един пощальон от Дондуков и един мъж на баба от Версай....сключили пъклена договорка!

Всичко останало е стихия в чаша вода, тъй като до тук от Европа са хващали в България единствено кокошкарски истории, ей така за парлама.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР