От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваПродавач на прахосмукачки управлява милионите

...
От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваПродавач на прахосмукачки управлява милионите
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Триото Руди-Венци-Сашо е някакъв мини-вариант на мощното трио Петков-Василев-Лорер

От Facebook профила на Соня Колтуклиева

Продавач на прахосмукачки ръководи милионите на държавната лотария, лесотехник се разпорежда със спортните парцели! Защо ни сполетя тази неволя?! Кирил Петков и Асен Василев крещяха против “калинките” на ГЕРБ, а докараха кърлежи да смучат държавните пари.

Кой е Венцислав Петков (36 г.), изпълнителен шеф на „ Национална спортна база” към Министерството на младежта и спорта?

Венцислав Петков беше депутат от „ Има подобен народ” в 47-я парламент, от 15 декември 2021 година до 9 март 2022 година.Според формалната му биография, Венцислав Петков е инженер от Лесотехническия университет. Ето, какво ми описа за него един от някогашните му другари: „ Венци работеше в Плевен като отговорник на едно момче, бизнесменче, който се занимава със строителство - прави настилки на хотели из българските курорти. Това работеше. За друго не знам. От есента на 2019 година е с Дариана, нормално момиче от Плевен, което продава долни дрехи и чорапи в магазина на Oysho в един софийски мол.”

Кой е Александър Тодоров (33 г.), изпълнителен шеф на „ Български състезателен тотализатор”?

Роден е в Хасково, израснал е в Пловдив, постоянно е гостувал на баба си и дядо си в Плевен. Със 100 зора е приключил компетентност „ право” във Великотърновския университет. В Пловдив е продавал прахосмукачки Karcher и след това е станал народен представител.

Александър Тодоров е депутат в 45-я парламент от 15 април 2021 година до 11 май 2021 година

Подава оставка като народен представител от „ Има подобен народ” и на 17 февруари 2022 година е вписан като изпълнителен шеф на Българския състезателен тотализатор (БСТ). Освобождаването му като народен представител, на 26 януари 2022 година, стана с голям скандал - съгласно депутати от опозицията, той е подписал декларация, че не заема висша обществена служба по закона за КПКОНПИ, преди да е гласувана оставката му в пленарна зала. От ГЕРБ-СДС желаеха прокуратурата да се самосезира и да ревизира дали Александър Тодоров е попълнил декларация с погрешно наличие.

„ БСТ е огромно обществено дружество и е с определяща роля за развиването на българския спорт. То не може да бъде ръководено от лъжци, които не се употребяват с доверието на принципала. Доверието не се гради с мятане на пачки през прозореца на джипката или с игра на карти. Категоричен съм, че всички, които са злоупотребявали с власт, би трябвало да бъдат наказани”, написа във Facebook министърът на спорта Радостин Василев.

Лъжци, значи?! А неговите другари Венцислав Петков и Александър Тодоров са задачите в бяло с клончета от маслини…

Според фамилни другари, Руди, Венци и Сашо са другари от деца. „ В началото всички бяха равни, дет’ се вика. После Радостин се дръпна мълниеносно и те започнаха да му висят на врата. Той ги вкара в полити

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР