От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Корнелия Нинова с мощен

...
От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Корнелия Нинова с мощен
Коментари Харесай

Колтуклиева: Нинова с мощен удар срещу Добрев, най-довереният на Радев

От Facebook профила на Соня Колтуклиева
Корнелия Нинова с мощен боксов удар против Кирил Добрев, най-довереният на президента Радев член на Централен комитет на Българска социалистическа партия.

Започна подготовката за конгреса на партията и преизбирането на Корнелия Нинова за ръководител, коства ми се.

Един “Козирог ” в никакъв случай не трябва да бъде подценяван и предизвикван с нечестни подмолни офанзиви, а цялото президентско войнство много тиня хвърли върху Корнелия Нинова в предизборната акция за изборите 2 в 1, че и преди това…

Корнелия Нинова доста добре знае, че президентът Румен Радев задължѝ Слави Трифонов тя да не бъде подкрепена от “Има подобен народ ” за ръководител на 47-то Народно събрание; нямаше да я позволен да стане и вицепремиер/министър на стопанската система, обаче Кирил Петков и Асен Василев бяха принудени да одобряват изискванията й, с цел да получат гласовете на ПГ на “БСП за България ” при избора на  държавното управление.

Георги Гергов,който беше умишлен от Корнелия Нинова за изключване от Българска социалистическа партия, също по този начин, даде най-хубавото от себе си партията да има невисок резултат на изборите през юли и ноември, тъй че да дискредитира лидерката.

Кирил Добрев не крие принадлежността си към опозицията в управлението на Българска социалистическа партия. От медийните престрелки сред него и Румен Овчаров, стана ясно, че “борбата е безмилостно жестока ”.

И ето: на 29-30 декември се привиква неприсъствено съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия с точка единствена: “Налагане на члена на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Николаев Добрев мярката за партийно влияние “Изключване ” и преустановяване участието му в Българска социалистическа партия. ”

Отговорът на Кирил Добрев във Facebook, 15 минути след моята обява: “Изключването от партията е последното леговище на страха. Затова и постоянно съм бил срещу тази мярка във връзка на други хора. Е, през днешния ден пристигна и моят ред да бъда изключен - анонимно, на автограф, с измислени претекстове, без да бъда изслушан. Няма изненада, това управление толкоз си може…Четвърто потомство съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади участието от сърцето. Оставам предан на моята единствена партия - Българска социалистическа партия. Останалото няма значение. Всъщност по-важната вест през днешния ден е, че щерка ми навършва 16 години. Ема, поисквам ти да си здрава, борбена и постоянно да казваш това, което мислиш! ”

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР