От Фейсбук профила на Милена Фучеджиева След десет изгонени руски

...
От Фейсбук профила на Милена Фучеджиева След десет изгонени руски
Коментари Харесай

След 10 изгонени руски дипломати, просто Киро изброява какво не сме дали на Украйна

От Facebook профила на Милена Фучеджиева
След 10 изгонени съветски дипломати, откакто назова Русия бензиностанция и след закана от Митрофанова, просто смяната на просто Киро изброява какво не сме дали, сякаш това има значение. Просто за пред обичащия Русия народ. Просто да сме на власт

Путин е вманиачен. Той срутва една страна със земята сантиметър по сантиметър. На стадиона изброи страните, които за него са част от Руската Федерация - Украйна, Беларус и Молдова. В листата му са и други, които към този момент не изброява гласно. Просто Киро и простосъветниците му крепят властта си в жанр Копейкин, с допустимо най-обидното за нас като страна от Европейски Съюз и НАТО обръщение. Какво НЕ сме дали. За страдание Путин не се интересува от недаденото, тъй като му е ясно, че тук задоволително хора ще го посрещнат с самун и сол.

За страдание ние нямаме противоракетен щит като Израел. Онази вечер в България влезе ескорт от Румъния с танкове и военни машини. Добре пристигнали, машини, макар че не виждам кой ще брани България. Тези, които биха я бранили ще би трябвало да излязат в конспиративност, тъй като другите, приятелите на Путин, ще ги предават и убиват. Просто Киро и простосъратниците му не са Зеленски.

За страдание разделяме море с този изверг, ботокса да му свърши, лицето му да се срути нека. Единствената вяра е, че това е единственото му обикновено, топло и слънчево море и той няма да желае да го съсипе с нуклеарни боклуци. В момента Черно море поема отпадъците от Днепър, от тази ужасяваща война, Путин към този момент го трови. Но има степени.

Толкова доста " за жалост " сега има, че седмицата стартира както всяка друга седмица в последно време - с леко стиснати зъби в очакване на Злото. Гадният боязън, че в случай че този продължи към Молдова, а след това...както в миналото ние ще бъдем преразпределени там, където бяхме. В Мордор. Това е болната, блатна вяра на доста хора в България, които желаят някой да им заповядва по какъв начин да живеят. Преодоляваме ненапълно страха, работим, стараем се да не сме погълнати от Звяра на тази война. Говорим с другари, масите ни са към момента подредени с повече в сравнение с ни е належащо. Трудно ни е да повярваме, че се случва. Случва се. Ще се напуща отново очевидно. Горките, горките украински майки и деца. Колко от тях ще имат шанса да посрещнат някой ден мъжете и бащите си в непозната страна? Много, нека да не са множеството, в никакъв случай няма да знаят къде са гробовете им.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР