От Фейсбук профила на Любо КановРусия е инфекциозно заболяване, способно

...
От Фейсбук профила на Любо КановРусия е инфекциозно заболяване, способно
Коментари Харесай

Любо Канов: Русия е инфекциозно заболяване, тази напаст трябва да бъде спряна

От Facebook профила на Любо Канов

Русия е инфекциозно заболяване, способно да разболее планетата Земя. Тази злина би трябвало да бъде спряна.

Знае ли някой какъв брой стотици трилиона до момента са били изхарчени за въздържане на нейните безумни мечти за завземане на света единствено по време на Студената Война? И преди този момент? И ето през днешния ден уродливия корейски рецидив, излишък от сталинистката експанзия в Корея, също пай, само че и неизмеримо пълен, се ръкуват и дружно ще убиват хора в Украйна!

Планетарна болест е това, да знаете. Дали с имперска или болшевистка идеология, дали с националистическа агитация, тази чудовищна страна не е покрай Бога, а до Преизподнята. Начело с налудните си престъпни попове, благославящи убийци, с чучелото на сифилистичния Ленин към момента в Мавзолея на Червения площад, с кагебиста с лице на безчуствен плъх, който се придвижва с асиметрична походка през златните двери на Кремъл — тази страна може да затрие целия свят!

И желае това. Светът би трябвало да изтрие тази особеност, преди самият той да бъде пометен. А ние тук, в България би трябвало да започем с нейните резиденти — Румен, Копейкин, Нинова, и доста други, както и с нейните тотеми като МОЧА. Ако не желаеме да бъдем закрити дефинитивно като нация.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР