От Фейсбук профила на Калина АндроловаОф, всичко мога да приема,

...
От Фейсбук профила на Калина АндроловаОф, всичко мога да приема,
Коментари Харесай

Радев да си оскубе косите сега, като слуша Кирил Петков и сие да говорят за отбрана!

От Facebook профила на Калина Андролова

Оф, всичко мога да приема, но Кирил Петков да приказва за въоръжение и защита ми идва прекомерно. Човек с тежък дисбаланс на невротрансмитерите и дейни вериги за пристрастяване. Свръхстимулацията на веригата за възнаграждние (пари, власт, дами, алкохол, опиати, фукливост и пр.) трансформира допаминовата сигнализация, което води до насърчаване на признаци на пристрастяване.

Когато се трансформират допаминовите рецептори, отслабва префронталната кора и става все по-трудно да се управлява импулсивното и нападателно държание, изключително пък в търсене на още стимулация. Просто към този момент не мога да наблюдвам това сриване на политическата ни система. Истински срам е тази неначетеност, която нахлу с пепейците.

Радев да си оскубе косите в този момент, като слуша Кирил Петков и сие да приказват за защита! Той подари страната с тези гении на политическия кич! Отдавна е ясно, че Политическа партия всекидневно са в някакви психеделични пътешествия на мозъка, където ги изпращат всякакви химикали, и светът им наподобява лекичък, занимателен, финансово несметен, пуфкав и феноменално комфортен. Помня една учена мома от Политическа партия един път сподели в Народното събрание, че България не е в демографска рецесия. И във финансова не е, нищо че емитираме дълг след дълг. Нормалността се изтребва в България.

Пепейците нямат подозрения, че могат всичко и че са най-способните. Понякога се връщат за няколко часа в стаята на действителността, само че то е единствено с цел да отплават още веднъж в измеренията на невнятността. Готови да се подложат за всичко единствено и единствено да удовлетворят зависимостта, да бъдат на власт. Ако им изискат да закрият страната, ще я закрият мигновено от трибуната на Народното събрание с изява на Кирил Петков, сричащ от брошура под носа си какъв брой е небходимо закриването за нашите национални ползи.

Тук няма мислене, има зависимости. Кирил става единствено за психеделичен гид, само че до такава степен я докарахме той и такива като него да приказват за защита и енергетика. Никой от естествените не може да се оправи с Политическа партия, едни психонавти във властта. Нормалността стои в ступор пред наложената извън аномалия. И виждам, че в опразненото от мислене пространство от ден на ден проблематични хора желаят да командват страната. И някой им позволява. Ще остане ли нещо от дерибейството на незнанието или да разпродаваме и да си вървим?!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР