От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков Ако Васил Терзиев

...
От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков Ако Васил Терзиев
Коментари Харесай

Позорът на Копейкин набира сила! Легендарен журналист разкри схемата му с Васил Терзиев

От Facebook профила на журналиста Явор Дачков
Ако Васил Терзиев стане кмет на София (по-вероятно е да стане), ще би трябвало да благодари на Костадин Костадинов. Без него това нямаше да се случи. Излиза, че Путин, рубладжиите и копейките са избрали кмета на умните и красивите, бламирайки главния му съперник. ПП-ДБ имат пагубен резултат в София, само че ще победят с пет хиляди гласа, с помощта на измами и операции, които продължиха и през целия избирателен ден.
И милиони, които Васил Терзиев пръсна в тази акция. Но на първо място – ще бие, тъй като Костадинов игра за тях против Григорова. Това е реалност и е добре той да се знае от всички. Както от градската десница, по този начин и от гласоподавателите на „ Възраждане “. ПП-ДБ ще имат кмет на София, с помощта на тях.
Първан Симеонов го сподели доста ясно по Българска национална телевизия: „ Липсата на действителна поддръжка от „ Възраждане “ лиши Ваня Григорова от безапелационна победа в София. Това значи, че София гласоподава протестно против зле разказания Западен роман. “
Да го кажа напряко – „ Възраждане “ игра за „ Продължаваме промяната “ в София и това е реалност. Какви са претекстовете няма значение. От дълготраен журналистически опит знам, че нормално са от най-прозаичните.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР