От фейсбук профила на журналиста Ивелин Николов От БСП открили,

...
От фейсбук профила на журналиста Ивелин Николов От БСП открили,
Коментари Харесай

Как да не са от ГЕРБ тия от четворната коалиция като направиха такава реклама на Борисов?

От фейсбук профила на журналиста Ивелин Николов
От Българска социалистическа партия " разкрили ", че Радев бил от ГЕРБ. Аз ще им оказа помощ с още разкрития. Всички са от ГЕРБ! Христо беше министър на ГЕРБ, а Слави пръв другар на Борисов. Женерал Гном два пъти съдружен сътрудник на ГЕРБ. Киро и Асен Бъчварова ги отгледа.

Като за моите " разкрития " приказвам от 2020 година, когато социалистите прегръщаха тези герои на площада. Сега са в коалиция с тях. В тая връзка - и Нинова е от ГЕРБ, тъй като ръководи с ГЕРБ, както ви разкрих. Бойко Рашков и той е от ГЕРБ или най-малко е кандидатствал за участие като вижда накъде отиват нещата.

Какво да кажа за Путин? Четворната коалиция подметките беше подготвена да му излиже, а той им спря газа! И той е от ГЕРБ. Байдън също е от ГЕРБ тъй като неговите хора пробутаха героите, които ви изброих, до властта.

Няма потребност от повече доказателства. Погледнете единствено " триумфите " на държавното управление. Как да не са от ГЕРБ тия от четворната коалиция като направиха такава реклама на Бойко Борисов? Няма по какъв начин от несръчност да унищожават страната. Искат ГЕРБ да наподобява добре.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР