От Фейсбук профила на Христо Стоянов Кирил Петков подаде оставка

...
От Фейсбук профила на Христо Стоянов Кирил Петков подаде оставка
Коментари Харесай

Христо Стоянов: Кирил Петков подаде оставка след признанието му пред бизнеса

От Facebook профила на Христо Стоянов
Кирил Петков подаде оставка

Това не е фейкновина... Също по този начин не е фантазия. Днес в действителност Кирил Петков подаде оставка... Не може по различен метод да се одобри признанието му към бизнеса: " Ни сме в една лодка и би трябвало с общи старания да се оправим "... Това не е ли отвод от ръководство на страната?... Защото работата на един министър председател е на мостика, той по хипотеза е капитан на лодката... А знаем и закона на капитаните - те последни напущат кораба. Кирил Петков обаче е приключил в " Харвард "... И там други неща са учили.

Етиката на мъжкаря, моралът нямат нищо общо с нашия министър председател. Той взема решение или да показа отговорността, или да избяга. Съдейки по това неговото предпочитание да трансферира виновността, обявявайки предшествениците си за отговорни - в това число и някогашният си " капитан ", военачалник Янев... Това нещо, което даже не е стъпало боец е обикновено да упреква генералите преди себе си - Б. Борисов, Янев, че и ментора си Радев.

Това не е уплаха, това е НЕсподеляне на това нещо, което се назовава " Чест ", " Достойнство ", " Морал "... И, по този начин. Лодката потъва - откакто от кораба " Борисов " потеглиха да се избавят със избавителната лодка " Радев "... Само не знам на какво ще се трансферира Кирил Петков. Защото корабче от вестник няма да издържи неговото его, пък даже да е списвано от самата Цънцарова...

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР