От Фейсбук профила на Георги Вулджев От Демократична България тия

...
От Фейсбук профила на Георги Вулджев От Демократична България тия
Коментари Харесай

От ДБ тия пари за изборната кампания по дърветата ли ги берат?

От Facebook профила на Георги Вулджев

От " Демократична България " тия пари за изборна акция по дърветата ли ги берат?

Наредили са 5 (ПЕТ) билборда по бул. " Тодор Александров " от метростанция " Сердика " до " Вардар ". Този сектор е дълъг към 3 километра, т.е. имат по билборд на към 600 метра.

В Люлин пък, на бул. " Царица Йоанна ", тъкмо до хипермаркет " Била ", имаш 2 билборда на Демократична България, от двете страни на булеварда, на няма и 300 метра отдалеченост един от различен.

Още по-забавно е, че имаш повтарящи се претенденти - след 3 билборда ликът на Александър Симдчиев към този момент е непрестанно запечатан в съзнанието ми.

Приятели от Демократична България, ще ме извинявате, но мисля, че сте попрекалили с билбордите, съответно в тези сектори. Като най-малко, този спам през половин километър не считам, че е изключително ефикасна приложимост на финансовите ви средства. Как по-късно да ви имаме доверие, че ще решите проблемите с прахосването на еврофондове?!

Политическа партия: Ако изпитвате усложнения с ефикасното ръководство на грантовете си, постоянно съм на линия на оказа помощ с съответното им асимилиране. Имате ми контактите, звънкайте. ;>

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР