От фейсбук профила на Георг Георгиев Скоростта, с която правителството

...
От фейсбук профила на Георг Георгиев Скоростта, с която правителството
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Скоростта, с която правителството произвежда глупости е страховита

От фейсбук профила на Георг Георгиев

Скоростта, с която държавното управление създава нелепости е страховита.

Това, което през днешния ден нарекоха брифинг на външните министри на България и Украйна, бе фарс и насмешка.

Нима някой в действителност счита, че публиката е толкоз заблудена, та да повярва, че първият посланик на страна във война е решил да си направи разходка, с цел да показа мемоари от детството?! Или може би, с цел да чуе безсмислени брътвежи за непроверима статистика?!

О, не, уважаеми!

Без да съм бил там или да имам специфична информация, залагам и персоналната и професионалната си известност, че господин Кулеба е в България, с цел да получи увещание за помощ - всеобхватна, в това число и военна, от една страна, която най-малко до през днешния ден, е считал за пълностоен член на Европейски Съюз и сътрудник в НАТО! В подмяна ще се сблъска челно със нерешителен и необразован министър-председател, изолиран и неглижиран външен министър, липса на всякаква външнополитическа визия и тактика.

От водач и незаобиколим фактор в Централна и Източна Европа при Борисов, през днешния ден разясняваме дали и Генчовска си приказват. Страната ни е натикана в геополитически ъгъл. Тъжно нано битие на дипломатическата сцена, сведено единствено до неизбежните срещи в Брюксел.

„ Ей, момче! Да, Кире, донеси едно кафенце. Късо, с цел да не се олееш като предишния път.”
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР