От Фейсбук профила на Димитър Байрактаров Тежък скандал сътвори Корнелия

...
От Фейсбук профила на Димитър Байрактаров Тежък скандал сътвори Корнелия
Коментари Харесай

Притеснява ли се Корнелия от разкриването на тежки корупционни зависимости, в които тя е участвала?

От Facebook профила на Димитър Байрактаров
Тежък скандал сътвори Корнелия тази заран в БТВ. Същата мъчно сдържаше страстите в първите минути на присъединяване си, когато трябваше да дава отговор на въпроси, свързани с доставките на газ, които имат директно въздействие върху работата на 28 000 предприятия и 250 000 служащия, които работят в тези предприятия. Тезата на Корнелия като някогашен министър на стопанската система, че няма информация какво тъкмо се случва с доставките на газ е меко казано смехотворна.

Неудачно е и използването на остарялата тактичност да прехвърляш проблемите от хубавичко върху болната глава. Корнелия упрекна президента в тежки грехове, като този, че с назначението на уволнения от Корнелия длъжностен министър на стопанската система се възстановявал модела ГЕРБ-ДПС. Корнелия обаче, хитро премълча, че е работила с този човек до месец юни и точно той и неговия екип са в основата на триумфите, с които тя се хвали през днешния ден!

Всъщност огромните въпроси са от какво се тормози Корнелия, че по този начин настървено атакува президента и назначеното от него служебно държавно управление? Притеснява ли се Корнелия от разкриването на тежки корупционни зависимости, в които тя е взела участие и които могат да очертаят пътя ѝ към подсъдимата пейка? Означава ли, че Корнелия се тормози и от истината за изгонването на 70 съветски дипломати и от едностранно прекратените доставки на съветски газ?

Отговорът на тези въпроси следва.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР