От Фейсбук профила на депутата от ПП/ДБ Даниел ЛорерЗАЩОТО ТЪРПИМ

...
От Фейсбук профила на депутата от ПП/ДБ Даниел ЛорерЗАЩОТО ТЪРПИМ
Коментари Харесай

Лорер обясни защо „търпят нетърпимото“

От Facebook профила на депутата от ПП/ДБ Даниел Лорер

ЗАЩОТО ТЪРПИМ НЕТЪРПИМОТО

е значимо да си кажем, че с Кабинет Денков #1:

- Шенген: признати сме. Продължаваме работата и за сухопътно свободно пътешестване. 

- Пътища: работят се не 1, а 5 автомагистрали, включително приключения тунел Железница и автомагистралата до сръбската граница. 

- Спешна помощ: ами първият медицински хеликоптер към този момент е тук.

- Спорт: просто питайте федерациите по какъв начин е финансирането им в този момент. 

- Антикор: компании възвърнаха 55 млн. лева на ДКК за непостроения държавен комплекс; връщаме Пловдивския панаир на държавата; върнахме контрола върху вноса на храните на Капитан Андреево на страната.

- Енергиен преход: Осигурихме 2 милиарда лева от Европа за Стара Загора, Перник и Кюстендил, тъй като най-накрая приехме териториалните проекти за Справедлив преход.

- Газ: осигурихме доставките на газ тъй като изградихме Газовата връзка със Сърбия; договорихме достъп до Газовия терминал Александруполис; започнахме разширението на газохранилище Чирен.

- Отбрана: нови бронирани машини за армията и нови кораби за флота

- Със постоянни обществени финанси: 2023 стопанската система на???????? нараства 4 пъти по-бързо от междинното за????????, инфлацията ни към този момент е на половина от Румънската, и дефицитът ни е под 3%.

А хората?

И от нашите лични диалози с хората, и от данните на социологията изводът е: покачва се увереността и оптимизма на хората в персоналния им живот.

Това е дребна част от постигнатото за 9 месеца от акад. Денков и неговия кабинет. Поздравления за целеустремеността, издръжливостта и търпението.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР