От Фейсбук профила на депутата от ГЕРБ/СДС Делян Добрев До

...
От Фейсбук профила на депутата от ГЕРБ/СДС Делян Добрев До
Коментари Харесай

Добрев към симпатизантите на ПП/ДБ: Отворете си очите! Не ги слушайте какво говорят, а гледайте какво вършат!

От Facebook профила на депутата от ГЕРБ/СДС Делян Добрев

До всички членове и симпатизанти на ППДБ:

- Избраните от Вас водачи и депутати се молят на Костадин Костадинов да провалят дружно плана на Westinghouse! Не слушайте какво ви приказват, а ги гледайте какво правят:

1. От първия ден на войната започнаха да купуват 3 пъти повече съветски петрол. По този метод финансираха режима на Путин и военните му дейности в Украйна с над 10 МИЛИАРДА лв..

2. Народно събрание гласоподава с няколко решения помощ за Украйна, която още си стои в България. Дори зимните ръкавици за украинските бойци не са изпратили към този момент 6 месеца, а зимата свърши!

3. Уж стопират да купуват съветски газ, а в действителност отново е съветски, само че през медиатори с 30% връхнина за комисионерите.

4. Асен Василев се вози в автомобила на шефа на Лукойл (Александър Величков) и отиват в централата на Лукойл на " Тодор Александров ". В почивен ден! Какво правят/вземат/дават там?

Мога да ви дам и още доста образци, само че не желая да ви омръзвам. А и тези не са ли задоволителни? Отворете си очите! Не ги слушайте какво ви приказват, а ги гледайте какво правят!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР