От Фейсбук профила на д-р Александър Оскар⛔️ Никога повече, означава

...
От Фейсбук профила на д-р Александър Оскар⛔️ Никога повече, означава
Коментари Харесай

Д-р Оскар към Лорер: Всички хора с българско самосъзнание имат право на подкрепа от българската държава

От Facebook профила на доктор Александър Оскар

⛔️ Никога повече, значи НИКОГА ПОВЕЧЕ⛔️

⛔️ По мотив на непремереното изявление на господин Даниел Лорер по рано през днешния ден, че “България би трябвало да пази единствено своите жители ” и като ръководител на еврейската общественост в България, бих желал да обърна внимание на това, какъв брой значимо е политиците да внимават с думите, които употребяват, изключително по толкоз чувствителни тематики, като взаимоотношенията сред нашата страна и Република Северна Македония.

⛔️ Изконно право на всеки човек е свободата на идентификация, основополагаща полезност на Европейския съюз.

⛔️ Всички хора, чувстващи се българи и с българско съзнание имат право на поддръжка от българската страна, без значение дали имат или не българско поданство.

⛔️Ние, българските евреи най-добре знаем какво е да бъдем гонени, преследвани, само че и избавени, с помощта на дейната гражданска позиция на по-голямата част от българското общество и водачите на православната черква. Също по този начин, добре помним и ориста на евреите от Беломорска Тракия и Вардарска Македония, тези 11 343 почтени индивиди, на които им бе отказано българско поданство и бяха депортирани в лагерите на гибелта.

⛔️ Вярвам, че господин Лорер осъзнава отговорността, която всеки от нас носи, с цел да не позволяваме грешките на предишното да се повтарят още веднъж.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР