От Фейсбук профила на Борислав ЦековГотвят национално предателство по темата

...
От Фейсбук профила на Борислав ЦековГотвят национално предателство по темата
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Готвят национално предателство по темата Македония

От Facebook профила на Борислав Цеков

Готвят национално изменничество по тематиката Македония!

Правителството на Киро, Българска социалистическа партия, Демократична България и Слави Трифонов, с безмълвното единодушие на президента Радев, който дружно със Стефан Янев са архитекти на политическата структура, която от близо една година ръководи България, се готвят за погазят българските национални ползи. Да предадат българската идея. Да поругаят нашето национално достолепие и паметта на хилядите българи, починали за Свободата и българщината в Македония. Да заличат историческата истина.

Тези йесмени се готвят да капитулират абсолютно пред претенциите на Скопие към българската история и еднаквост, като дадат единодушие за старт на договаряния за участие на Северна Македония в Европейски Съюз без да са решени висящите въпроси с анти-българската македонистка теория, на която е построена македонската страна.

Аргументът, който ръководещата структура ще се опита да употребява като предлог за измяната е, че обстановката се е трансформирала поради съветската експанзия против Украйна. Това е неистина! Променената обстановка по никакъв метод не визира българо-македонските връзки. Северна Македония е член на НАТО от 2020 година и по тази причина изказванията, че започването на договаряния за Европейски Съюз е безусловно неотложно поради съветската опасност, дрънчат на кухо.

Трябва да е ясно едно - за това национално изменничество ще се носи отговорност. В това число наказателна! Рано или късно.

България има позиция, чиито параметри са гласувани от Народното събрание. Отклонението от тази позиция и то във щета на Република България, без глоба от Народното събрание, е неприемливо и противоконституционно. Заедно с това може да се окаже и съставомерно - напомням член 103 от Наказателния кодекс: " Който, изпълнявайки държавна работа или предписание пред непознато държавно управление или интернационална организация съзнателно ги води във щета на републиката, се санкционира с отнемане от независимост от 10 до петнадесет години... "
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР