От Фейсбук профила на Борислав Цеков: Вчера медиите разпространиха само

...
От Фейсбук профила на Борислав Цеков: Вчера медиите разпространиха само
Коментари Харесай

Цеков: Инсталираната в СЕМ от ДБ Велкова се опитва да се разпорежда с темите и гостите в БНТ

От Facebook профила на Борислав Цеков:

„ Вчера медиите разпространиха единствено част, а тук можете да чуете цялостния аудиозапис от изявлението на генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков в отговор на бруталната политическа офанзива на соросоидната калинка Пролет Велкова, конфигурирана в Съвет за електронни медии от Демократична България, която се опита да се разпорежда какви тематики, участници и въпроси да има в публичната медия. Чуйте!

И бъдете безкомпромисни на всички места и на всички равнища към соросоидната грубост и сходни троцкистко-неомарксистки похищения върху Свободата.

Eто и коментарът във Facebook на самия Emil Koshlukov  за този запис: „ Тук са отговорите ми към Велкова, която е член на Съвет за електронни медии. Заглавието ми се коства прекалено за моя усет ( не съм го слагал аз), само че записът е достоверен. Позволявам си да ги пусна, тъй като тази жена не за пръв път наскърбява и съди малкия екран и мен. Според мен злобата и безочието не трябва да бъдат подминавани лековато, даже да са явни за всички. По-старите тук помним, а младите евентуално знаят до каква степен ни докараха партийните хунвейбини. Явно с комунистите е като с хлебарките - колкото и да пръскаш, след време отново излизат няколко. И отново пръскаш. “ “

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР