От Фейсбук профила на Александър СимовВ последните две години номерът

...
От Фейсбук профила на Александър СимовВ последните две години номерът
Коментари Харесай

Симов: Дихателите на тезата, че БСП е в коалиция с ГЕРБ са се гушвали под мускула на Борисов нееднократно

От Facebook профила на Александър Симов

В последните две години номерът " Вижте по какъв начин гадните комуняги влизат в коалиция с ГЕРБ " по този начин се изтърка, че дори най-големите му артисти започнаха да дрънчат на кухо и наподобяват на Веселин Маринов, който даже не може да се изпоти на сцената.

Още от април месец предходната година постоянно някой обръща огъня против Българска социалистическа партия. Спомням си, че когато бойкотирахме едно съвещание на Народно събрание поради отхвърли на Ива Митева да постави в дневния ред тематиката за пенсиите, медийната слуз беше безусловно същата. " О, смут, Българска социалистическа партия и ГЕРБ и Движение за права и свободи ще влязат в коалиция! ". И както постоянно най-шумните дихатели по тази тематика бяха тъкмо тези, които са се гушвали под мускула на Борисов неведнъж.

После през юли отново същото - Българска социалистическа партия, тази проклета партия на статуквото, отново беше упреквана, че дебне градските съвести да се разсеят и да направи коалиция с ГЕРБ. Този път пък тъй като проклетите социалисти упорстваха за повече обществени ограничения в актуализацията на бюджета и не разрешиха Народно събрание да се трансформира в сцена само за псувните сред Има Такъв Народ и Демократична България.

Заради това в този момент даже не мога да се ядосам на следващата интрижка. Тя към този момент е изтъркана и всякога опорната точка се проваля с гръм и тропот. Българска социалистическа партия в никакъв случай няма да влезе в коалиция с ГЕРБ. Ние сме си платили най-тежката цена на борбата с тази злина. Когато всички бяха в коалиция с ГЕРБ, ние бяхме Опозицията. Единствената съпротива.

Но ми е жалост за всички политически сили, които нямат какво друго да споделят преди новите избори, че избират да се давят в остарели тайни теории и безсилия.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР