От Фейсбук профила на адв. Даниел Божилов Бай Петко бил

...
От Фейсбук профила на адв. Даниел Божилов Бай Петко бил
Коментари Харесай

„Бай Петко ходил да търси газ в Турция. В полза роду, разбира се…“

От Facebook профила на адв. Даниел Божилов

Бай Петко бил ходил да търси газ в Турция. В изгода роду несъмнено.

Представям си тъкмо по какъв начин са се случили нещата. Кирето и Ленчето вървят из коридора на Министерски съвет хванати за ръка и с увиснали носове. Газпром ни бил отрязал, че те не желали да си заплащат, а газ нЕма и нЕма.

Бай Петко, пристигнал на утринен обход из коридорите на властта, ги засича и пита обезпокоеното:

- Какво става бе Киренце? Защо синко си толкоз бледен? Какви беди са те споходили, та си оклюмал като кокиче препикано от питбул?

А Кирето дава отговор:

- Остави се тате, такава тъга ме е налегнала. Ония, орките от Кремъл, ни резнаха газа и в този момент като зимъска сняг запръска народ български безпаричен, като остане на студено ще пристигна и подобен кютек ще ни тегли, а аз няма къде да избягам, тъй като нали от канадското поданство се отхвърлих, па и там е на Линда татко и та няма доста да ми се радва.

- А това ли било? Ми баща ще помогне. Е в този момент ще литна на самолетчето и ще изнамеря и газ и петрол и нефт у Турско. Вярно, то цените ще са височки, па и за услугите едни комисионни ще би трябвало да дадем, но пък Асенката ще измисля някакви там бюджетни хватки, та ще оправи парата. То момчето е разтропан, толкоз пара завлече от съдружниците си в Кралството, а те още не могат да го докопат. Та ще избяга и ще се скрие някак. Па и да не успее те него ще бият, не нас.

Речено, сторено. И бай Петко сграбчил самолетеца и насключил едни контракти от името на Булгаргаз и България, че цената на газа, а заедно с нея и инфлацията литнали като държавен аероплан в турското въздушно пространство.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР