От фенклуба на Манчестър Юнайтед се оплакаха на градските власти

...
От фенклуба на Манчестър Юнайтед се оплакаха на градските власти
Коментари Харесай

Феновете на Манчестър Юнайтед скочиха на полицията в Лондон

От фенклуба на Манчестър Юнайтед се оплакаха на градските управляващи в Лондон, откакто на повече от 600 почитатели бяха анулирани билетите си за идния мач от Висшата лига против Челси по гледище на полицията, която смята дуела за рисков. 

Феновете научиха предходната седмица за решението за понижаване на квотата от 2994 на 2370, макар че билетите към този момент бяха закупени за мача на Стамфорд Бридж на 22 октомври. Адвокатите, работещи за Тръста на последователите на Манчестър Юнайтед, изпратиха писмо до Градския съвет на Хамърсмит и Фулъм с молба да издаде нова разпоредба за сигурност, която да разреши на всички почитатели да участват на мача. 

„ Феновете на Юнайтед и футболните последователи като цяло са подложени на несправедливи и ирационални решения от полицията и управляващите, които наподобява ни считат за проблем на публичния ред, а не за елементарни хора, които желаят да се любуват на почивния си ден. Билетите бяха продадени за този мач, а почитателите се третират като жители от втора класа “, обявиха от фенклуба на Юнайтед.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР