От Facebook заявиха, че пандемията на коронавирус привлича повече потребители

...
От Facebook заявиха, че пандемията на коронавирус привлича повече потребители
Коментари Харесай

Мерките срещу коронавируса удариха парите за Facebook

От Фейсбук обявиха, че пандемията на ковид притегля повече консуматори към неговите безвъзмездни приложения, което подкопава приходите от реклами, от които зависи най-голямата обществена мрежа в света.
Онлайн гласови и видео диалози в " Messenger " и " WhatsApp ", са се удвоили на местата, които са мощно наранени от новия ковид, гласи известие на вицепрезидента по анализите на компанията Алекс Шулц, съобщи Агенция Франс Прес.
" Тъй като пандемията се разраства и от ден на ден хора заобикалят физически контакт, това също значи, че доста повече хора употребяват нашите приложения ", споделиха Парих и Шулц.
Голяма част от увеличеното ползване се отнася до безплатните известия на Фейсбук, които не генерират доходи от реклама, съгласно Шулц.
" Ние не печелим доста от услугите, в които следим нараснала ангажираност, и сме виждаме спад в рекламния си бизнес в страни, подхванали нападателни дейности за понижаване на разпространяването на COVID-19 ", съобщи той.
Фейсбук, който има повече от два милиарда консуматори, е измежду многочислените компании, които се чака да понесат удар от рецесията, която към този момент промени доста потребителски и онлайн привички.
Румъния към този момент е номер две по болест с ковид на Балканите, в Съединени американски щати нещата ескалират
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР