От едно 8-минутно клипче се опитваме да се ориентираме какво

...
От едно 8-минутно клипче се опитваме да се ориентираме какво
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Появата на Няма такава държава е закъсняла

„ От едно 8-минутно клипче се опитваме да се ориентираме какво ще съставлява тази политическа групировка “. Това сподели пред БНР политологът от проучвателен център „ Тренд “ Евелина Славкова в коментар за учредената на 5 октомври партия „ Няма такава страна “ с лидер Слави Трифонов.

Според нея е изненадващо, че учредяването е протекло на закрито и без медии, защото от предаването си по малкия екран Трифонов и сценаристите му ясно са прокламирали политическите си позиции.

По думите на Славкова появяването на „ Няма такава страна “ е доста късна. Според нея тя е трябвало да се появи на предварителните парламентарни избори през 2017 година, когато имаше чувство за ерозия на ГЕРБ, което основава опция за поява на нови политически субекти. Тогава беше и самият референдум, проведен от Слави Трифонов и той беше на гребена на вълната, тъй като референдумът получи сериозна поддръжка. 

Славкова изрази удивление, че в този момент се появява нова политическа групировка, в случай че идващите парламентарни избори са чак през 2021 година Според нея в идващите месеци ще получим отговор на въпроса за какво групировката на Слави се появява тъкмо в този момент. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 COLLECTIONER (преди 10 секунди) Рейтинг: 2530 | Одобрение: 1870 Новите популисти, които ще оберат вота на пролетариите и чалгароте с голфовете! Напиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР