От една страна има много малко време – 9 м.,

...
От една страна има много малко време – 9 м.,
Коментари Харесай

Румен Христов разкри дали СДС ще търси коалиция с ГЕРБ за парламентарните избори

От една страна има доста малко време – 9 м., от друга – ще търсим съгласие с партии от дясно, членки на Европейската национална партия. Това са ГЕРБ и ДСБ. ДБС са в друга коалиция, където наличието на дрриг партии ни отдаличават - партията на Христо Иванов и на "Зелените ". Това сподели ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в на въпрос дали може "сините " да се коалират с ГЕРБ за парламентарния избор.

В предаването "Плюс - минус " по Нова телевизия той открои, че изборите за ново Народно заседание са най-важните. А Съюз на демократичните сили към този момент написа стратегия за ръководство. По думите му ролята на Съюз на демократичните сили е да е сериозна, да изисква промени, да е по-радикална в упованията си за смяна.

Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в бе безапелационен - и следващата година страната би трябвало да има дясно ръководство.

По мотив компроматната война, водачът на Съюз на демократичните сили сподели, че това са естествени за страната ни неща, само че предвид на обстановката с ковид - те са непотребни.

"Това не е отговорът, който чака обществото. Извънредната обстановка с ковид ни кара да осмислим доста от мантрите. От една страна компроматите те отдалечават от класическия конфликт и тази необчиайна обстановка ", разяснява Христов.

"Размиване на нещата се получава сега ", добави още той.

Бойко Борисов към кметовете на ГЕРБ-СДС: Вие сте войска! Показахме по какъв начин наподобява пропуканият ГЕРБ

Съюз на демократичните сили поддържа влизането на България в Чакалнята на Еврозоната, което счита за най-важното събитие след участието ни в Европейски Съюз и НАТО.

"Интеграцията на България в Еврозоната е извънредно значима. Това слага страната ни на ново равнище. Предимствата са доста ", безапелационен е Христов.

Относно опцията за рестартиране на АЕЦ „ Белене “, Румен Христо взаяви, че това не е преференциален план.

"Не дай си Боже да ръководи Българска социалистическа партия и да влезем като участници в плана. Това е един доста безценен план, непотребен, рисков, от който България няма потребност, повярвайте ми ", приключи коментара си политикът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР