От една година водещата на предаването Бригада Нов дом -

...
От една година водещата на предаването Бригада Нов дом -
Коментари Харесай

Мария Силвестър лети от щастие, показа гаджето си в Париж

От една година водещата на предаването „ Бригада Нов дом ” - Мария Силвестър, има нова връзка с незнаен в общественото пространство мъж. Тя не разкрива името му, само че пък най-накрая си разреши да покаже фотоси с него от града на любовта – Париж. С гаджето й са на сантиментална екскурзия във френската столица и по всичко проличава, че доста се забавляват дружно, видя HotArena.

Приятелят на Мария наподобява много по-млад от нея, само че тя споделила пред свои близки, че разликата във възрастта не я смущавала. С актуалният й мъж се срещнали за първи път около общи познати и незабавно се харесали. Той направил първата крачка, като я поканил да се видят уединено и от този момент не са се разделяли.

На фотосите от Париж влюбените са усмихнати и щастливи – по всичко проличава, че връзката им сега процъфтява. Те театралничат хваните за ръка пред Айфеловата кула, а от Лувъра споделиха видео, в което младокът нежно назовава половинката си с галеното послание „ Мими ”. Водещата на „ Бригада Нов дом ” се разведе с бащата на сина си преди 5 години и мъчно се съвзе след раздялата. Тя дълго не допускаше различен мъж до себе си от боязън, че още веднъж ще остане разочарована и засегната. Мария е признавала, че в този тежък интервал почнала живота си от нулата и едвам си стъпила на краката. Синеоката хубавица останала на улицата без покрив на главата и се наложило да се настани в дома на другари, до момента в който си откри квартира.

„ Осъзнах, че на 37 години би трябвало да стартира живота си изначало. Този пост е за силата. Каквото и да коства тя. И за дамите, които въпреки всичко оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, заплащат налози, не спят с мъж, с цел да напреднат в работата, не живеят с подобен, тъй като „ по този начин би трябвало ”, а тъй като не желаят да трансферират контузиите си на някого, до момента в който не ги осъзнаят и схванат. Жените, които не желаят да мълчат, с цел да е по-удобно! ”, изля болката си Мария в персоналния си профил в Инстаграм. Тя изрази поддръжката си към всички дами, които минават през тежка разлъка и с думите си им вдъхна куржа да продължат напред.

Водещата се разведе с някогашния си брачен партньор Силвестър Силвестров през 2014 година и първоначално претърпяла същински призрачен сън. С известния артист и шоумен се разделиха поради изневери от негова страна и макар многочислените опити да оправят връзките си, най-после удариха на камък. По това време Силвестров необятно афишираше интимната си връзка с писателка и сценаристка, а с държанието си надълбоко нарани Мария. Макар че била наясно за любовницата му, тя въпреки всичко му дала втори късмет, само че той още веднъж се издънил и чашата на търпението й преляла.

„ Точно когато си мислиш, че всичко си не запомнил, неприятните мемоари внезапно нахлуват в главата ти и те карат да приказваш и правиш ужасни неща ”, разказвала е водещата. Тя не могла да преглътне измамата и дълго време носила мъка в себе си.
В последна сметка през днешния ден някогашните съпрузи поддържат връзка между тях поради 12-годишния им наследник Давид, а Мария още веднъж срещна любовта и най-накрая е щастлива в персонален проект. Според клюките дългокраката брюнетка за малко излизала с екранния си сътрудник от предването „ Бригада Нов дом ” - Влади Караджов, само че случката им била кракотрайна и с днешна дата той има друга прителка. Това, че работят дружно, много я смущавало, та решила, че е най-добре с него да поддържат единствено професионални връзки

„ Имам си другар и съм щастлива, само че няма да кажа нищо повече. Решила съм да държа персоналния си свят надалеч от светлините на прожекторите. С някогашния ми брачен партньор Силвестър към този момент нямаме проблеми. Да, раздялата ни беше тежка, само че успяхме да възстановяваме общуването си в името на детето. За мен най-важното е синът ми Давид да се усеща добре ”, безапелационна е водещата. Напоследък Мария е напълняла и това породи клюки, че може да е бременна за повторно. Тя обаче не е удостоверила клюките, а пред сътрудници се оплакала, че напоследък хапвала повече и по тази причина наедряла в региона на талията, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР