От една година Мария Игнатова е разделена с комика Димитър

...
От една година Мария Игнатова е разделена с комика Димитър
Коментари Харесай

Майка "за пример"! Мария Игнатова заряза сина си, остави го в ръцете на...

От една година Мария Игнатова е разграничена с комика Димитър Рачков, само че синът й Виктор продължава да живее в фамилията на някогашния й брачен партньор Петко Димитров, написа " Уикенд ".

Само до преди 5 години предприемачът бе фантазията на всяка родна златотърсачка, а през днешния ден е татко за образец. Той освен безрезервно се грижел за двамата си сина от танцьорката Яна, само че и за най-голямото си дете Виктор, което е плод на любовта му с Господарката на ефира. Заради многочислените задължения на Мария в малкия екран, грижите за сина им поел Петко. Истината, че точно той отглежда дребния Виктор лъсна по време на гостуването на предаването „ Мармалад” по bTV в къщата на Петко и брачната половинка му Яна.

„ Щастлив съм, че открих Яна и създадохме семейство. Имах някаква популярност преди време и се оказа, че казусът не е бил в мен, а в другите хора, с които съм бил. Имаме трима сина. Много ми се желае да имаме и едно момиче. Янчето изрично споделя не”, призна мераците си за дъщеря Петко.

Бившата танцьорка едвам смогвала с грижите по трите момчета на друга възраст на 1, 3 и 10 години. „ Не мога да се оправям душевен. Четвъртото несъмнено отново ще е момче”, показа Яна. Преди да заченат втория си наследник Ян, който се роди през октомври 2016 година, те се съветвали със експерт какво да създадат, с цел да имат момиче.

Той направил калкулации по кое време тъкмо би трябвало да заченат бебето и изготвил хранителен режим на Яна. Уви, напъните им да съблюдават дати и графици не се увенчали с триумф. Докато Петко участваше в кулинарното предаване „ Черешката на тортата” някогашният мъж на Мария Игнатова призна, че не кани посетители у дома, тъй като децата му са много палави.

Още, когато преди няколко години заживя в комика Митко Рачков в жилището му в затворен баровски комплекс в Панчарево, Мария искрено призна, че всяка вечер отивала да приспи сина си в жилището й, платен от Петко след развода им, където живеела майка й, а по-късно се прибирала в дома на артиста.

Виктор живеел най-вече в къщата на татко си от към 5 години, защото Мария била прекомерно ангажирана с телевизионните си изяви. Още преди да стане майка, Яна се грижела за хлапето безрезервно. Точно отношението й към наследника на Димитров му подействало като тласък, преди да се реши да й предложи брак. Петко се впечатлил, че Яна има метод към децата. Самият той е признавал, че Виктор и Яна се сдушили още на петата минута, откакто ги срещнал.

„ Малкият бързо привикна с нея. Постоянно ме пита за Яна, когато не сме дружно. Много се веселя, че си харесваха и синът ми не страдаше от избора ми да сключа брак с нея”, споделял е Петко. Виктор даже бил шафер на сватбата на баща си с втората му жена. Когато преди 3 година Петко сподели „ да” на Яна, а тя му роди още две момчета, ситуацията не се трансформирало доста. Малкият Виктор имал лична стая в дома им и непрекъснато оставал да нощува при мащехата си и баща си. Те обаче не правели разлика сред него и двете си общи деца, по тази причина Мария Игнатова била изцяло спокойна, че им е поверила грижите за сина си. Яна даже се сближила с някогашната жена на брачна половинка си и не изпитвали никаква ревнивост една към друга.

Неотдавна Игнатова направи разтърсващо самопризнание, обвързвано с появяването на бял свят на Виктор. Цели 20 дни след раждането му, което било кошмарно за нея, тя не можела да види бебето. Мария родила Виктор в рисковия осми месец от бременността си, а по-късно се разболяла съществено и трябвало да пие антибиотици и други медикаменти с шепи. Двамата лежали в разнообразни лечебни заведения и Петко непрестанно сновял сред тях. След като се възстановила от раждането изпаднала в тежка след родилна меланхолия, която довела до краха на брака й с Петко.

Мария упорствала той да зареже бизнеса си с нощни заведения и да се преориентира към нещо друго.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР