От двореца на миниатюрното княжество Монако съобщиха, че неговият владетел

...
От двореца на миниатюрното княжество Монако съобщиха, че неговият владетел
Коментари Харесай

Първият държавен глава с коронавирус – принцът на Монако Албер Втори

От двореца на дребното княжество Монако оповестиха, че неговият държател принц Албер Втори е дал позитивен тест за новия ковид, само че здравето му не провокира безпокойствие, съобщи Асошиейтед прес.

Албер, който е на 62 година, е първият държавен глава, който обществено афишира, че се е заразил с КОВИД-19.

В известието се споделя, че той е под грижите на доктори от болница " Принцеса Грейс ", която носи името на неговата фамозна майка, американска актриса. Принцът продължава да работи от домашния си офис в двореца и е в непрекъснат контакт с членове на своето държавно управление.

В изказването Албер прикани жителите на средиземноморското княжество да съблюдават строгите ограничения за ограничение на обществените контакти.

Албер е второто дете на принцеса Грейс, известна преди като актрисата Грейс Кели, и на принц Рение. Албер е петкратен участник в зимни олимпийски игри на бобслей, член е на Международния олимпийски комитет. През последните години е деен световен екоактивист. Има научна степен по политически науки. Той и брачната половинка му принцеса Шарлен (известна по-рано като Шарлен Уитсток - олимпийска плувкиня от Южна Африка) имат две деца - близнаци.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР