От две години оградата на един частник е положена върху

...
От две години оградата на един частник е положена върху
Коментари Харесай

Атанас Русев: На българското Черноморие не остана нищо за нас

От две години оградата на един частник е положена върху пясъчни дюни, които по закон би трябвало и към този момент са към плажовете, изключителна държавна благосъстоятелност и никой в тази страна не може да махне тази ограда.
Писали сме на премиера, на министрите. Две години седи тази противозаконна ограда, тя се охранява от гардове, дължината й е над 2 километра, забодена е непосредствено върху пясъчните дюни и това там не е България сега.
Това разяснява пред " Хоризонт " Атанас Русев от организацията " Да запазим Корал ". Ето какво още добави той:
Някакъв частник е отишъл върху държавните дюни и си е забол ограда с тел. Ние се промъкваме към плажа като към концлагер. Така ли ще привличаме българския екскурзиант да се върне на нашето море “, акцентира Русев, съгласно който " цялото Черноморие е обезобразено с бетон и огради ".
Празни приказки са, че българският екскурзиант щял да се върне на българското Черноморие, счита Атанас Русев.
" Тук няма нищо за българския екскурзиант, разбирате ли? На българското Черноморие не остана нищо за българския екскурзиант. Унищожиха природата, направиха всичко в бетон, по това Черноморие няма един див плаж. Всичко е мръсно, канализациите се изливат в морето - великите пречиствателни станции, които работят, само че пречистват единствено част от всичко... "
Повече от 10 месеца нито една институция не е свършила това, което е належащо, означи Атанас Русев по отношение на повредата на водопровод във Варненското езеро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР