От два месеца насам активността на повечето от нас е

...
От два месеца насам активността на повечето от нас е
Коментари Харесай

Стъпка по стъпка: Хармонични и красиви по всяко време на годината

От два месеца насам интензивността на множеството от нас е сведена до най-малко. Дори и да вършим извършения вкъщи, нищо не може да се съпостави с това чувство, което имаме, когато се прибираме от подготовка, взимаме си душ, мажем се с обичания си крем, който стяга кожата ни и я прави уханна и мека, гримираме се и излизаме на открито. По-красиви от всеки път. Единственото хубаво е, че евентуално се храним с по-питателна храна, тъй като готвим повече у дома. Но това несъмнено не е задоволително, с цел да успеем да поддържаме онази хубост, която сме привикнали да притежаваме и която ни идва като че ли от вътрешната страна. Това, несъмнено, включва и хормоналния ни баланс. Във времена, в които бяхме изолирани вкъщи и си показвахме носа на открито единствено за няколко глътки пресен въздух до магазина, доста от нас се усещаха тъжни, отегчени и даже на границата с депресията. 

Хармонията при дамата се въздейства от разнообразни фактори, които обаче са взаимно свързани - наличието на бръчки, портокалова кожа, менопауза или мъчителен цикъл, здравина на косата и ноктите, хубост на кожата. Всичко това може елементарно да бъде поддържано. Никога не е късно да стартираме да се грижим повече за себе си, като " поливаме " до момента положения труд с няколко лесни стъпки, които да ни подсигуряват по-нататъшното красиво развиване на същността ни. 

Кои са те?

Има натурални екстракти и микроелементи, които въздействат на всичко това, а набирането им може да ни обезпечи съразмерен живот, положително въодушевление и чудесно здраве. Да се погрижим за себе си със силата на природата. 

Билката Агнус кастус е една от най-популярните, употребявани за женското здраве. Самата тя не съдържа хормони, само че въздейства чудесно на хормоналния баланс. От него зависят редица процеси в женското тяло, като натрупването на целулит, появяването на бръчки, изтощаването на косата, ноктите и кожата. 

Центела азиатика е билка, участваща в синтеза на колаген и подпомагаща съединителната тъкан. Той въздейства удобно на кръвоносните съдове и кръвообръщението, като в това време укрепва и еластичността на капилярите. Билката спомага и за вярното отсрочване на мазнините, което предотвратява появяването на целулит, с който всички по този начин интензивно се борим. 

Гроздовото семе и репеят имат мощни антиоксидантни свойства. Те спомагат за положителния тип на кожата, като я подхранват и доставят хранителни субстанции до нея. Наричат екстракта от гроздово семе елексир на младостта, тъй като тъкмо то засилва подмладяващите процеси в тялото. 

Растителният витамин D3 способства за здравината на костите и имунната система. Той спомага за преместването на калция от червата към костите и по този метод способства за естествената костна компактност, неналичието на която е причина за остеопороза. 

И финален, само че не на последно място е органичният селен - извънредно значим за организма микроелемент. Той е извънредно необходим за вярното действие на щитовидната жлеза.



Как да си ги набавим?

Здравето ни е значимо, по тази причина и набирането на тези детайли би трябвало да бъде колкото може по-бързо. Тук на помощ е хубаво да пристигна някой висококачествен артикул със стандартизирани екстракти, натурални микроелементи и витамини, който да ни улесни, като в това време ни даде всичко това, от което имаме потребност. Точно подобен артикул е на. Той способства за хубавия и здрав тип на кожата, за здрава коса и нокти и защищава женското тяло от проблеми, свързани с придвижване на възрастта, като изтъняване на костите и оксидация на клетките. Едно от най-хубавите му свойства е, че облекчава предменструалните синдроми като болки в гърдите, корема, раздразнителността и нервното напрежение.

Така хармонията към този момент е на една ръка разстояние, а набирането на нужните детайли за женското тяло е по-лесно и бързо. За да сме красиви. За да усещаме салдото в живота. За да сме същински дами, владетелки на времето - такива, каквито постоянно сме били и ще бъдем. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР