От Дунав Русе внесоха яснота относно билетите за домакинството си

...
От Дунав Русе внесоха яснота относно билетите за домакинството си
Коментари Харесай

Дунав отпуска само 600 билета за левскарите

От Дунав Русе внесоха изясненост по отношение на билетите за семейството си на Левски от 1/16-финалите на Sesame Купа на България. За „ сините “ последователи ще бъдат отпуснати 600 билета, колкото е и потенциалът на бранша.

Продажбата ще стартира в петък, 10-ти ноември, като билети ще бъдат продавани единствено на едно място в Русе - в магазина за " Големи хора ", който се намира на ул. Ангел Кънчев 23. Дунав посреща Левски на 22 ноември, сряда.

Ето какво още написаха от русенския клуб за билетите за гостуващи почитатели:

„ Информация по отношение на гостуващите почитатели на ФК Левски (София), които желаят да се снабдят с билети за бранша за посетители.

Ще бъдат отпуснати 600 билета, колкото е и потенциалът на бранша (т.нар. " клетка " ). Продажбата ще стартира в петък, 10-ти ноември, като билети ще бъдат продавани единствено на едно място в Русе в магазина за " Големи хора ", който се намира на ул. Ангел Кънчев 23.

В деня на мача, билети ще се продават също по този начин и от 16:30 ч. и на касата за гостуващи почитатели, която се намира на ул. Кавала (зад бензиностанция " Еко " ). Цената е 10 лв.. Ако при предварителната продажба се изчерпи цялото количество от 600 билета, което е планувано за гостуващите почитатели, то касата пред бранша за посетители няма да работи в деня на мача.

Напомняме, че билети, закупени за секторите с домашен почитатели (дигитални или физически) не важат за бранша с гостуващи последователи. Също по този начин припомняме, че цифровите пропуски важат единствено и само за секторите за домашен последователи. Достъпът до съответните браншове е отразен и на всеки билет. Пропуските на физически притежател са годни само дружно с прикрепения към тях фискален документ.

Сезонните абонаменти карти също по този начин важат за този мач “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР