От думите към фактите. 19 ноември, един час след загубата

...
От думите към фактите. 19 ноември, един час след загубата
Коментари Харесай

Хегемонът влезе в ритъм

От думите към обстоятелствата. 19 ноември, един час след загубата с 2:3 от Сампдория в Генуа. " Нищо ужасно не се е случило, ще се оправим ", разгласи треньорът Макс Алегри. " Трябва да преоткрием желанието си за победи, в съблекалнята са нужни и борба, у успокоение ", добави бранителят Джорджо Киелини.

Ювентус се рестартира преди месец с ниско наведена глава и желязна воля. Сухите мрежи в последните шест мача са доказателство за това, че " бианконерите " влязоха в нормалния си темп. Промяната може да пристигна с думи, яд или горделивост. Ето 6-те пункта за възхода на първенците.

1.Боздуган и шпага

Това е яростта на трансформацията, която би трябвало да раздруса Пауло Дибала. Силата на новия Юве е да показва, че е в положение да печели и без своя №10. Без Ла Джоя, триумфът идва със силата на боздугана, а с него - елегантността на шпагата.

 Снимка 292416
Източник:

2.Командващото трио

В тези шест мача, в които " бианконерите " мощно се завърнаха в борбата за Скудетото, фундаментален бе приносът на триото в халфовата линия. При съществуването на Блес Матюиди и Сами Кедира, повече независимост получи Миралем Пянич. А неговият принос е равносилен и в двете етапи.

3.Неочаквани герои

Това са Меди Бенатия и Матия де Шилио. Ювентус не е позволил гол в 8 от 10-те мача, в които мароканецът беше на терена 90 минути. След кошмарното начало, безмълвният италианец освен се оправи, само че и мнозина към този момент го виждат като идеалния заместител на Дани Алвеш. " Алегри ми дава нужното доверие. Казват, че съм положително момче? Това не значи, че нямам темперамент ", съобщи Де Шилио.

 Снимка 312318
Източник:

4.Богата скамейка

Нито един тим от елита не разполага с такова многообразие и благосъстояние на пейката. Кой ще замести светкавицата Хуан Куадрадо - Дъглас Коста е на линия. Джанлуиджи Буфон има проблеми - Войсчех Счесни е подготвен. Алегри напрактика разполага с два разнообразни тима - един мъчен и един грациозен.

5.Максимална мощ

Истинската смяна бе в манталитета - да разбираш и да се биеш. Алегри за месец пренареди тима, взимайки основни решения - след лечението на пейката с Гонсало Игуаин, той засилва Марио Манджукич и Пауло Дибала. Пусна Квадво Асамоа против Наполи и Интер за сметка на Алекс Сандро. Макс трансформира, избира и съумява.

6.Универсален състезател

Това е Марио Манджукич. Където и да го сложиш, той се оправя. Универсален боец и цялостен експерт.

 Пауло Дибала вбеси шефовете на Ювентус
Пауло Дибала вбеси шефовете на Ювентус

Преговарял скрито с ПСЖ

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР